«Ο λύκος Ζαχαρίας και το μυστήριο στο μουσείο» της Οριάν Λαλμάντ… στην προθήκη της αυλής μας

«Ο λύκος Ζαχαρίας και το μυστήριο στο μουσείο» της Οριάν Λαλμάντ… στην προθήκη της αυλής μας

Νέος τίτλος από τη σειρά Ο ΛΥΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ με τίτλο «Ο λύκος Ζαχαρίας και το μυστήριο στο μουσείο» της Οριάν Λαλμάν, σε εικόνες της Ελεονόρ Τυλιέ και μετάφραση Κέλλυ Δημοπούλου.

Ένας λύκος αγαπητός σε μικρούς και μεγάλους αναγνώστες. Αστείος και τρυφερός, ο Ζαχαρίας μπλέκει συνεχώς σε περιπέτειες, μπορεί να σε τρελάνει με όσα κάνει, μα ό,τι κι αν συμβεί οι φίλοι του τον λατρεύουν!

«Σήμερα θα πάμε στο μουσείο!» ανακοίνωσε η Λουλού στον λύκο Ζαχαρία. Του λύκου Ζαχαρία δεν του αρέσει καθόλου αυτή η ιδέα! Βαριέται ήδη! Όμως η επίσκεψη έχει μεγάλο ενδιαφέρον: ο συναγερμός χτυπά, ένα έργο εξαφανίζεται…

Ο λύκος Ζαχαρίας είναι έτοιμος να λύσει το μυστήριο!

Ένα βιβλίo για τα μουσεία, την τέχνη, αλλά και τους χαμένους θησαυρούς!

ζαχαρ

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο:

https://www.epbooks.gr/wp-content/uploads/2021/02/12.186_LYKOS-MOUSEIO_1o-kef.pdf

Αν θες να το αποκτήσεις μπες εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/paidika-neanika-biblia/eikonografimena-biblia-gia-paidia/o-lykos-zaxarias-kai-to-mysthrio-sto-moyseio/

Ανακάλυψε όλη τη σειρά εδώ:

https://www.epbooks.gr/sylloges/lykos-zacharias/

λυκ.συγγ

Η Οριάν Λαλμάντ είναι Γαλλίδα. Γεννήθηκε το 1972 και ζει στο Ντινάρ της Βρετάννης, με τον σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά της. Λατρεύει το γράψιμο και τις ιστορίες, και μοιράζει το χρόνο της μεταξύ των βιβλίων και της οργάνωσης εκδηλώσεων σε παιδικές βιβλιοθήκες.

λυλ.εικο

Η Ελεονόρ Τυλιέ είναι Γαλλίδα εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Γεννήθηκε στη νότια Γαλλία και σπούδασε στυλιστική στη Νιμ. Σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με το παιδικό βιβλίο και μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Γαλλίας και Τυνησίας. 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35