«Ο λύκος Ζαχαρίας κάνει έναν καινούργιο φίλο» της Οριάν Λαλμάντ… στην προθήκη της αυλής μας

«Ο λύκος Ζαχαρίας κάνει έναν καινούργιο φίλο» της Οριάν Λαλμάντ… στην προθήκη της αυλής μας

Το νέο βιβλίο της σειράς «Ο λύκος Ζαχαρίας» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος μας συστήνει το Λευκάδιο, έναν νέο λύκο που ήρθε στην παρέα του λύκου Ζαχαρία. Ο Λευκάδιος είναι λίγο διαφορετικός από του υπόλοιπους λύκους: είναι λευκός, φοράει γυαλιά, μιλάει πολύ και είναι λίγο αδέξιος.

«Ο λύκος Ζαχαρίας κάνει έναν καινούργιο φίλο» της Οριάν Λαλμάντ, σε εικόνες της Ελεονόρ Τυλιέ και μετάφραση της Κέλλυ Δημοπούλου, απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών και πάνω. Ένα βιβλίο για τη φιλία, τη διαφορετικότητα και τα πολύ ξεχωριστά πικ νικ!

Ένα όμορφο πρωινό, ένας μικροσκοπικός λύκος εμφανίζεται στο δάσος. Είναι ευχάριστος και συναρπαστικός, αλλά ταυτόχρονα και λίγο αδέξιος, και μπλέκεται παντού. Τελικά, είναι κάπως δύσκολο για τον λύκο Ζαχαρία να συνηθίσει τον νεοφερμένο… Όμως θα διαπιστώσει ότι το πιο πολύτιμο πράγμα είναι να αποδεχτεί αυτό τον καινούργιο φίλο!

 

ζαχ

 

Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ:

https://www.epbooks.gr/wp-content/uploads/2021/03/12187-KANEI-KAINOYRIO-FILO.pdf

Αποκτήστε το εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/paidika-neanika-biblia/eikonografimena-biblia-gia-paidia/o-lykos-zaxarias-kanei-enan-kainourgio/

Δείτε όλα τα βιβλία της σειράς εδώ:

https://www.epbooks.gr/sylloges/lykos-zacharias/

 

oria

 

Η Οριάν Λαλμάντ είναι Γαλλίδα. Γεννήθηκε το 1972 και ζει στο Ντινάρ της Βρετάννης, με τον σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά της. Λατρεύει το γράψιμο και τις ιστορίες, και μοιράζει το χρόνο της μεταξύ των βιβλίων και της οργάνωσης εκδηλώσεων σε παιδικές βιβλιοθήκες.

 

eleon

Η Ελεονόρ Τυλιέ είναι Γαλλίδα εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Γεννήθηκε στη νότια Γαλλία και σπούδασε στυλιστική στη Νιμ. Σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με το παιδικό βιβλίο και μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Γαλλίας και Τυνησίας.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35