«Μυστική αποστολή - Το νερό της λησμονιάς» της Μαρίας Δασκαλάκη… στην προθήκη της αυλής μας

«Μυστική αποστολή - Το νερό της λησμονιάς» της Μαρίας Δασκαλάκη… στην προθήκη της αυλής μας

Στην αγαπημένη σειρά των παιδιών «Μυστική αποστολή», που επανακυκλοφορεί ανανεωμένη με νέα εξώφυλλα, μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Μαρίας Δασκαλάκη με τίτλο Το νερό της λησμονιάς και εικονογράφηση εξωφύλλου της Κριστίν Μενάρ.

Μια νέα Μυστική Αποστολή, που διαδραματίζεται στην Άνδρο, περιμένει τα παιδιά να την εξιχνιάσουν!

Η Δανάη φτάνει στην εφηβεία κοιτάζοντας τον ποταμό Γάγγη από τις όχθες του. Την Ινδία γνωρίζουν για χώρα τους και αυτή και ο αδερφός της. Όμως τώρα οι γονείς τους αποφασίζουν να μετακομίσουν στην Ελλάδα. Η Δανάη πρέπει να τα αφήσει όλα πίσω της, για να βρεθεί στην Άνδρο, το νησί καταγωγής της μητέρας της.

Η αλλαγή είναι μεγάλη και η προσαρμογή δύσκολη. Όμως, όλα αλλάζουν όταν η Δανάη μαθαίνει για τα νερά της Άρνης, τις πηγές που σε βοηθάνε να ξεχάσεις. Εκεί, στην Άρνη, ζει η προγιαγιά Ανατολή, που ανακαλύπτει πως έχει ένα μενταγιόν ίδιο με το δικό της!

Τίνος είναι η φωτογραφία που η Δανάη βρίσκει κρυμμένη μέσα στο παμπάλαιο μενταγιόν; Τι σχέση έχει ο ξένος αυτός άντρας με την οικογένειά της; Θα βρει τις απαντήσεις; Θα καταφέρει να εξιχνιάσει αυτή τη Μυστική Αποστολή;

 

μυσταποστ

 

Διαβάστε ένα δείγμα εδώ:

https://minoas.gr/PDF/21561_Preview.pdf

Αποκτήστε το εδώ:

https://minoas.gr/product/to-nero-tis-arnisias/

 

δασκαλακη

Η Μαρία Δασκαλάκη γεννήθηκε το 1982 στο Ηράκλειο Κρήτης. Στην εφηβεία γράφει τα πρώτα της ποιήματα κι έτσι κάπως ξεκινά για κείνη η περιπέτεια της συγγραφής.

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστήμιου στην Κέρκυρα με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική της Γλώσσας και της Λογοτεχνίας, την αξιοποίηση της Τέχνης στην Εκπαίδευση και την Εικαστική Ψυχοθεραπεία. 

Από το 2005 αρχίζει να δουλεύει με παιδιά και ξεκινά έτσι η ενασχόλησή της με την παιδική λογοτεχνία. Σήμερα διδάσκει ζωγραφική και συντονίζει λογοτεχνικές ομάδες και Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής σε συνεργασία με σχολεία όλων των βαθμίδων. Παράλληλα, διατηρεί δικό της Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής κι Ελεύθερης Έκφρασης στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και κατοικεί.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35