«Ξύνω και ανακαλύπτω με τον λύκο Ζαχαρία» της Οριάν Λαλμάντ… στην προθήκη της αυλής μας

«Ξύνω και ανακαλύπτω με τον λύκο Ζαχαρία» της Οριάν Λαλμάντ… στην προθήκη της αυλής μας

Από τη σειρά «ο λύκος Ζαχαρίας» των εκδόσεων Παπαδόπουλος κυκλοφόρησε ένας νέος τίτλος «Ξύνω και ανακαλύπτω με τον λύκο Ζαχαρία», ένα βιβλίο δραστηριοτήτων για παιδιά από 3 ετών και πάνω, της Οριάν Λαλμάντ και  εικόνες Ελεονόρ Τυλιέ.

Ο λύκος Ζαχρίας σε καλλιτεχνική αποστολή!

Ο παιχνιδιάρης λύκος Ζαχαρίας έχει ετοιμάσει για τους μικρούς μας φίλους κάρτες με επιφάνειες για να ξύσουν, να ανακαλύψουν τις περιπέτειές του και να διακοσμήσουν το δωμάτιό τους. Με τις κάρτες ξυστό οι μικροί φίλοι του λύκου Ζαχαρία εξασκούν τη λεπτή τους κινητικότητα.

Το «Ξύνω και ανακαλύπτω με τον λύκο Ζαχαρία» είναι ένα χάρτινο τσαντάκι , με πέντε κάρτες και ένα ξυλάκι για να ξύσεις που αποτελεί ένα όμορφο δώρο που θα αγαπήσουν όλα τα παιδιά.

Αν θέλεις να αποκαλύψεις 5 σκηνές με τον λύκο Ζαχαρία και την παρέα του; Ξύσε τις 5 κάρτες και ανακάλυψε!

 

ξυ

Απόκτησέ το εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/paidika-neanika-biblia/xromatizo-aytokollita-drastiriotites/drastiriotites/ksyno-kai-anakalypto-me-ton-lyko-zaxaria/

οριαν.λυκ.συγγ

Η Οριάν Λαλμάντ είναι Γαλλίδα. Γεννήθηκε το 1972 και ζει στο Ντινάρ της Βρετάννης, με τον σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά της. Λατρεύει το γράψιμο και τις ιστορίες, και μοιράζει το χρόνο της μεταξύ των βιβλίων και της οργάνωσης εκδηλώσεων σε παιδικές βιβλιοθήκες.

ελεονορ.λυλ.εικο

Η Ελεονόρ Τυλιέ είναι Γαλλίδα εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Γεννήθηκε στη νότια Γαλλία και σπούδασε στυλιστική στη Νιμ. Σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με το παιδικό βιβλίο και μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Γαλλίας και Τυνησίας.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35