«Τα σημειωματάρια των συναισθημάτων» της Isabelle Filliozat… στην προθήκη της αυλής μας

«Τα σημειωματάρια των συναισθημάτων» της Isabelle Filliozat… στην προθήκη της αυλής μας

Τα νέα βιβλία της σειράς «Τα σημειωματάρια των συναισθημάτων» που κυκλοφορούν από της εκδόσεις Παπαδόπουλος, με πολύχρωμες δραστηριότητες, εκπλήξεις και συμβουλές, προσφέρουν το ιδανικό πλαίσιο για αν ανακαλύψει το παιδί τον συναισθηματικό του κόσμο και να μάθει παίζοντας.

Με τη βοήθεια των τριών νέων βιβλίων «Θυμός και επιστροφή στην ηρεμία», «Τσακωνόμαστε, συμφιλιωνόμαστε» & «Τα συναισθήματά μου» της διακεκριμένης ψυχοθεραπεύτριας Ιζαμπέλ Φιλιοζά και της ομάδας της, τα παιδιά μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να εκφράζουν τι νιώθουν με λέξεις, και να διαχειρίζονται τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις τους με τρόπους δημιουργικούς και ωφέλιμους.

Τα βιβλία απευθύνονται σε παιδιά από 5 έως 12 ετών αλλά παράλληλα και στους γονείς, καθώς στο τέλος κάθε βιβλίου υπάρχει ξεχωριστό παράρτημα με πολύτιμες συμβουλές και απαντήσεις σε ορισμένες από τις πιο «δύσκολες» ερωτήσεις.

ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ

Από πολύ μικροί μαθαίνουμε πως ο θυμός είναι κάτι αρνητικό. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι συχνά μπερδεύουμε τον θυμό με τη βία, που είναι διαφορετική έννοια.

 

θ1

 

Ξεφύλλισέ το εδώ:

https://www.epbooks.gr/wp-content/uploads/2021/04/18.315_FILIOZAT_Thymos_1o_Kef.pdf

Απόκτησέ το εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/ekpaideytika-biblia/prosxolika/thimos-kai-epistrofi-stin-iremia/

 

ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΣΥΜΦΙΛΙΩΝΟΜΑΣΤΕ

Συχνά έχουμε την εντύπωση ότι μια σύγκρουση ισοδυναμεί με πόλεμο. Στην πραγματικότητα, όμως, μια σύγκρουση είναι ακριβώς το αντίθετο! Κατά τη διάρκεια μιας εποικοδομητικής σύγκρουσης, συζητάμε, ακούμε ο ένας τον άλλον και επινοούμε μαζί λύσεις που μας ικανοποιούν όλους.

 

θ2

 

Ξεφύλλισέ το εδώ:

https://www.epbooks.gr/wp-content/uploads/2021/04/18.316_FILIOZAT_Tsakonomaste_1o_Kef.pdf

Απόκτησέ το εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/ekpaideytika-biblia/prosxolika/tsakonomaste-symfilionomaste/

 

ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ

Αγαπημένο μου παιδί, υπάρχουν φορές που θέλεις να σπάσεις τα πάντα; Να το βάλεις στα πόδια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα; Να αγκαλιάσεις την κολλητή σου; Να πηδήξεις από τη χαρά σου; Να βάλεις τα κλάματα; Ναι; Ε, λοιπόν, αυτά συμβαίνουν γιατί σε σκουντάνε τα συναισθήματά σου! Άνοιξε αυτό το σημειωματάριο, θα καταλάβεις τα πάντα!

 

θ3

 

Ξεφύλλισέ το εδώ:

https://www.epbooks.gr/wp-content/uploads/2021/04/18.317_FILIOZAT_SYNAISTHIMATA_1o_Kef.pdf

Απόκτησέ το εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/ekpaideytika-biblia/prosxolika/ta-synaisthimata-moy/

 

θ4συγγ

 

Η Ιζαμπέλ Φιλιοζά είναι ψυχοθεραπεύτρια από το 1982. Δραστηριοποιείται ενεργά συμμετέχοντας σε συνέδρια, εκπαιδεύοντας γονείς και επαγγελματίες, και συγγράφοντας βιβλία. Από αυτά, περισσότερα από 30 απευθύνονται σε παιδιά, γονείς αλλά και επαγγελματίες. Αναγνωρίζεται ως σημαντική προσωπικότητα της Θετικής Γονεϊκότητας στη Γαλλία και για τον λόγο αυτό ορκίστηκε αντιπρόεδρος της Επιτροπής «Οι 1000 Πρώτες Ημέρες», που η κυβέρνηση του προέδρου Μακρόν λάνσαρε στη Γαλλία το 2019.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35