«Οι ξένοι» του  Αlfredo Soderguit… στην προθήκη της αυλής μας

«Οι ξένοι» του Αlfredo Soderguit… στην προθήκη της αυλής μας

Μια επίκαιρη και πολυμεταφρασμένη ιστορία για τη διαφορετικότητα, την αποδοχή, την αλληλεγγύη και τη συνύπαρξη έρχεται από τις εκδόσεις Μεταίχμιο με το βιβλίο του  Αlfredo Soderguit «Οι ξένοι», σε μετάφραση της Μάρως Ταυρή, για παιδιά από 3 ετών.

Σε μια φάρμα πουλερικών, τα ζώα ζουν ικανοποιημένα και ασφαλή, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν. Μέχρι που καταφθάνουν οι ξένοι. Για τις κότες οι ξένοι είναι υπερβολικά μεγάλοι, υπερβολικά βρεγμένοι και υπερβολικά τριχωτοί. Όμως είναι η εποχή του κυνηγιού και χρειάζονται ένα μέρος για να κρυφτούν. Έτσι, οι κότες µε βαριά καρδιά τους αφήνουν να μείνουν, αρκεί να ακολουθήσουν τους κανόνες και να µην έχουν πολλά πάρε δώσε μαζί τους. Καθώς όμως οι μέρες περνούν, τα γεγονότα κάνουν σιγά σιγά τις κότες να δουν την κατάσταση, και τους ξένους, µε άλλο µάτι…

Συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο White Ravens 2020

Καλύτερο Παιδικό Βιβλίο για το 2020 σύμφωνα με τη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης.

οι ξενοι

Ξεφυλλίστε το εδώ:

https://flip.metaixmio.gr/apospasmata/OI_XENOI/index.html

Αποκτήστε το εδώ:

https://www.metaixmio.gr/el/products/%CE%BF%CE%B9-%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9

 

σοιξενοι

Ο Αlfredo Soderguit (Αλφρέντο Σοντεργκίτ) γεννήθηκε στην Ουρουγουάη. Είναι βραβευμένος συγγραφέας και εικονογράφος και έχει εκδώσει περισσότερα από πενήντα βιβλία σε Λατινική Αμερική, Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία. Επίσης δημιουργεί ταινίες κινουμένων σχεδίων για την Palermo Estudio, μια εταιρεία που ίδρυσε μαζί με άλλους εικονογράφους και animators. Η βραβευμένη του ταινία Anina βρίσκεται στο YouTube στα αγγλικά και τα ισπανικά.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35