«Τέλεια μέρα για πάρτι!» της Suzanne Lang … στην προθήκη της αυλής μας

«Τέλεια μέρα για πάρτι!» της Suzanne Lang … στην προθήκη της αυλής μας

Μετά το ξεκαρδιστικό «Τέλεια μέρα για νεύρα», κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος το ακόμα πιο διασκεδαστικό «Τέλεια μέρα για πάρτι!» με πρωταγωνιστή τον Τζιμ, το πιο εκφραστικό πιθηκάκι που έχουμε δει ποτέ!

Ένα βιβλίο που τονίζει στα παιδιά τη σημασία της έκφρασης των συναισθημάτων, της συναίνεσης και της δύναμης του «όχι», μέσα από ξεκαρδιστικές περιγραφές και υπέροχη εικονογράφηση.

Το κείμενος είναι της  Suzanne Lang, εικόνες Max Lang, σε απόδοση του Γιώργου Τσακνιά, για παιδιά από 3 ετών.

Ο Τζιμ το πιθηκάκι δε θέλει να πάει στο πάρτι του Σκαντζόχοιρου, γιατί δεν ξέρει να χορεύει. Τότε οι φίλοι του αποφασίζουν να του μάθουν τις πιο κουλ χορευτικές φιγούρες και τον πείθουν να πάει στο πάρτι. Εκεί τον κουνάνε, τον ζουλάνε, τον πετάνε, τον στριφογυρνάνε, ώσπου δεν αντέχει άλλο. Θέλει να φύγει!

 

ΤΜΠ

 

Διαβάστε το πρώτο κεφάλαιο εδώ:

https://www.epbooks.gr/wp-content/uploads/2022/02/12.710-TELEIA-MERA-GIA-PARTY.pdf

Απόκτησέ το εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/paidika-neanika-biblia/eikonografimena-biblia-gia-paidia/teleia-mera-gia-party/

τμπαρτυ

Η Suzanne Lang είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων και υπεύθυνη για τα προγράμματα κινουμένων σχεδίων για παιδιά στο κανάλι Nickelodeon. To Τέλεια μέρα για νεύρα (αγγλικός τίτλος: Grumpy Monkey) είναι το τρίτο της βιβλίο.

 

ΤΜ.ΕΙΚ

Ο Max Lang είναι βραβευμένος σκηνοθέτης και εικονογράφος. Το Τέλεια μέρα για νεύρα είναι το τρίτο βιβλίο που δημιουργεί σε συνεργασία με τη σύζυγό του Suzanne Lang. 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35