«Κι εμείς καλύτερα!» των Άγγελο Αγγέλου & Έμυ Σίνη… στην προθήκη της αυλής μας

«Κι εμείς καλύτερα!» των Άγγελο Αγγέλου & Έμυ Σίνη… στην προθήκη της αυλής μας

Το βραβευμένο συγγραφικό δίδυμο Άγγελος Αγγέλου και Έμυ Σίνη ξαναχτυπά με ένα υπέροχο παραμύθι για τη δύναμη της παιδικής φαντασίας και τη μητρική αγάπη «Κι εμείς καλύτερα!», σε εικονογράφηση Πέτρου Χριστούλια, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Δύο αδελφάκια, ο Πάνος και η Λένα, μπλέκουν σε μια απίθανη περιπέτεια, ενώ προσπαθούν να σώσουν τη μαμά τους από τους φοβερούς και τρομερούς Πανολεναμάγιας! Θα καταφέρουν άραγε να βρουν και να σώσουν τη μαμά τους... και να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς... καλύτερα;

Ένα περιπετειώδες παραμύθι «καληνύχτας» που τελειώνει και αρχίζει, αρχίζει και τελειώνει, μέχρι να κοιμηθούν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

καλυ

Διαβάστε το πρώτο κεφάλαιο εδώ:

https://www.epbooks.gr/wp-content/uploads/2022/03/12666-KI-EMEIS-KALYTERA.pdf

Αποκτήστε το εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/paidika-neanika-biblia/eikonografimena-biblia-gia-paidia/kai-emeis-kalitera/

2συγγ

O Άγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη έχουν γράψει δεκάδες θεατρικά έργα, κείμενα και βιβλία για παιδιά, ξεκινώντας την πορεία τους από το 2005. Το 2007 κερδίζουν το  Α΄ Βραβείο στον διαγωνισμό Κρατικών Βραβείων Συγγραφής Θεατρικού Έργου για Παιδιά για το έργο τους Ένα ανάποδο ταξίδι, ενώ το 2008 και το 2009 γράφουν και σκηνοθετούν τις μουσικοθεατρικές ραδιοφωνικές σειρές Τα Χριστούγεννα του μικρού Κοπέρνικου και Ο μικρός Κοπέρνικος και οι 7 Άθλοι, που μεταδίδονται καθημερινά από τη συχνότητα του Δεύτερου Προγράμματος. Την ίδια χρονιά ιδρύουν την καλλιτεχνική ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ (www.kopernikos.gr) που αποτελείται από ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικούς, σκηνογράφους και εικονογράφους και που έχει ως στόχο τη δημιουργία πρωτότυπων και ποιοτικών παραστάσεων για παιδιά κάθε ηλικίας. Παραστάσεις τους έχουν ανέβει στο Εθνικό Θέατρο,  στο Μέγαρο Μουσικής, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και σε άλλα θέατρα της Αθήνας και της επαρχίας. Από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορούν τα βιβλία τους Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή (2014), Πώς να κάνετε έναν ελέφαντα να χορέψει (Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου 2015), Ένα αλφάβητο ταξίδι (διεθνής διάκριση White Ravens 2016), Δύο ξεροκέφαλες κουτάλες (2016), Ο μικρός Κοπέρνικος και ο Πόλεμος των Άσπρων, Ο μικρός Κοπέρνικος και το Πάρκο των Δεινοσαύρων (2018), O μικρός Κοπέρνικος και ο Πύργος με τα Μυστικά (2019), Φίλοι πάνω κάτω (2019) και Ο μικρός Κοπέρνικος και οι Πειρατές του Φάρου (2021).

αγγελου

Ο Πέτρος Χριστούλιας γεννήθηκε, μεγάλωσε και έφτιαξε τις πρώτες του εικόνες στη Χαλκίδα. Σπούδασε ζωγραφική στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως εικονογράφος και δημιουργός κόμικς και πολλές φορές εικονογραφεί τις δικές του ιστορίες. Έχει βραβευτεί με το χρυσό ΕΒΓΕ εικονογράφησης, ενώ κόμικς του έχουν διακριθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35