«Μυστική αποστολή: Το μυστήριο του καμένου δάσους» της Μαρίας Δασκαλάκη… στην προθήκη της αυλής μας

«Μυστική αποστολή: Το μυστήριο του καμένου δάσους» της Μαρίας Δασκαλάκη… στην προθήκη της αυλής μας

Ένας ακόμα τίτλος από τη σειρά «Μυστική αποστολή» και τις Εκδόσεις Μίνωας. «Το μυστήριο του καμένου δάσους» της Μαρίας Δασκαλάκη, σε εικονογράφηση εξωφύλλου της Κριστίν Μενάρ απευθύνεται σε παιδιά από 9 ετών και πάνω.

 

315518187 667848368258229 7100477456022891923 n

 

Αλλιώς τις είχε φανταστεί τις φετινές του διακοπές ο Πέτρος, αλλά τελικά βρέθηκαν οικογενειακώς στους Παξούς!

Τα πράγματα όμως αλλάζουν γρήγορα, καθώς ο Πέτρος γνωρίζει έναν αληθινό καπετάνιο και γίνεται φίλος με τον γιο του. Οι διακοπές στους Παξούς δε φαίνονται και τόσο άσχημες… Ώσπου, ανάμεσα στα ψαρέματα και τις εξερευνήσεις στο νησί, εμφανίζονται δύο άντρες που μετρούν το δάσος του Ερημίτη. Λίγες μέρες μετά, το δάσος καίγεται!

Θα καταφέρουν τα παιδιά να εξιχνιάσουν το μυστήριο;

Θα γλιτώσουν το νησί των Παξών από την ολοκληρωτική καταστροφή;

Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ

Αποκτήστε το εδώ

 

Η Μαρία Δασκαλάκη γεννήθηκε το 1982 στο Ηράκλειο Κρήτης. Στην εφηβεία γράφει τα πρώτα ποιήματά της και κάπως έτσι ξεκινά για κείνη η περιπέτεια της συγγραφής. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Αρχειονο­μίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειο­λογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική της Γλώσσας και της Λογοτεχνίας, στην αξιοποίηση της Τέχνης στην Εκπαίδευση και στην Εικαστική Ψυχοθεραπεία. Από το 2005 αρχίζει να δουλεύει με παιδιά και ξεκινά έτσι η ενασχόλησή της με την παιδική λογοτεχνία. Σήμερα διδάσκει ζωγραφική και συντονίζει λογοτεχνικές ομάδες και Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής σε συνεργασία με σχολεία όλων των βαθμίδων. Παράλληλα, διατηρεί δικό της Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και Ελεύθερης Έκφρασης στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και κατοικεί. Έχει μία κόρη, τη Μελίνα.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35