Δημήτρης Κουτσούμπας στον Ε.Τ.: «Σπίτι χωρίς βιβλιοθήκη είναι σπίτι… γυμνό, αδειανό»

Δημήτρης Κουτσούμπας στον Ε.Τ.: «Σπίτι χωρίς βιβλιοθήκη είναι σπίτι… γυμνό, αδειανό»

Δημήτρης Κουτσούμπας: Γύρω μας κυριαρχεί η σκληρότητα, όμως μέσα από τον κόσμο των βιβλίων καταφέρνουμε εμείς οι βιβλιόφιλοι να διατηρούμε την αισιόδοξη ματιά μας! Το κάθε ανάγνωσμα αποτελεί τον σπόρο για έναν δυνατό άνθρωπο και σπουδαίο πολίτη που μπορεί να επιλέγει το καλό.

Δεν σταματάμε να κάνουμε νέα όνειρα, να ανοίγουμε παράθυρα στο μυαλό, από αυτά που μας κάνουν να βλέπουμε κάπως αλλιώς τον κόσμο, να μας προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω σε σχέση με όσα γνωρίζαμε ή μια διαφορετική προσέγγιση των δεδομένων της ζωής μας… να πολεμήσουμε για την κοινωνία στην οποία ανήκουμε, να την κάνουμε καλύτερη, για ίσα δικαιώματα και πιο ελεύθερους ανθρώπους.

Τα κείμενα, βλέπετε, αντιγράφουν τη ζωή και η ζωή τα κείμενα… Στο πλαίσιο, της έρευνάς μας για τη φιλαναγνωσία και τι διαβάζει η Αρχή της χώρας μας, απευθυνθήκαμε, λοιπόν, και στον κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, γενικό γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ, και του ζητήσαμε να μας εμπιστευτεί τις δικές του σκέψεις και να μοιραστεί μαζί μας τα βιβλία που διαβάζει!

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια… 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35