«Άνοιξη παντού» της Δέσποινας Τζιάκη… στην προθήκη της αυλής μας

«Άνοιξη παντού» της Δέσποινας Τζιάκη… στην προθήκη της αυλής μας

Το νέο βιβλίο της νηπιαγωγού και  συγγραφέως Δέσποινας Τζιάκη «Άνοιξη παντού» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κίτρινο Πατίνι, σε εικονογράφηση της Λιάνας Δενεζάκη, για παιδιά από 4 ετών.

 

ανοιξη1

 

«Η άνοιξη έρχεται με δώρα φορτωμένη. Εμείς τι θα της χαρίσουμε;» λέει το χελιδόνι.

«Ας μαζευτούμε όλοι μαζί, και μια ιδέα λαμπρή θα γεννηθεί!» λέει η πασχαλίτσα.

Δώρο για την άνοιξη; Μα τι;

Τι θα σκεφτούν τα πλάσματα του δάσους για να της κάνουν έκπληξη;

Ένα παραμύθι αφιερωμένο στην άνοιξη που φωλιάζει στις καρδιές μας!

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς της ANIMA https://www.wild-anima.gr

Αποκτήστε το εδώ

Η μικρή Αλκμήνη επιστρέφει με ένα παιδικό τραγούδι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέως παιδικής λογοτεχνίας Δέσποινας Τζιάκη "Άνοιξη παντού". Τους στίχους του τραγουδιού έγραψε η συγγραφέας, στιχουργός και εικονογράφος Λιάνα Δενεζάκη και τη μουσική η συνθέτρια, στιχουργός και μουσική παραγωγός Μαντίνεια Βάγγαλη. Απολαύστε το

δεσποινα βιβλιο

Η Δέσποινα Τζιάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα ορεινό χωριό του νομού Χανίων. Σπούδασε Παιδαγωγικά στο Τμήμα Νηπιαγωγών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και μετεκπαιδεύτηκε στο Διδασκαλείο Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα τελευταία 22 χρόνια υπηρετεί ως νηπιαγωγός σε δημόσια νηπιαγωγεία των Χανίων.

Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει με επιτυχία πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς και δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και φιλαναγνωσίας. Έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμούς παιδικής λογοτεχνίας, έχοντας αποσπάσει βραβεία και διακρίσεις.

Έργα της έχουν εκδοθεί σε συλλογικούς τόμους («Τα παραμύθια του Οσελότου», Ι, ΙΙ, ΙΙΙ) και σε εκπαιδευτικά βιβλία. Από τις εκδόσεις Ραδάμανθυς κυκλοφορούν τα βιβλία της «Το λεμονόσπιτο» (2018) και «Μια ομπρέλα δώρο» (2020). Πηγές έμπνευσης για τις ιστορίες της αποτελούν τα λαϊκά παραμύθια, η φύση, τα προσωπικά της βιώματα και η καθημερινή αλληλεπίδραση με τα μικρά παιδιά.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35