«Όταν το βουνό γίνεται πεδιάδα» της Ευγενίας Μπλέτσα… στην προθήκη της αυλής μας

«Όταν το βουνό γίνεται πεδιάδα» της Ευγενίας Μπλέτσα… στην προθήκη της αυλής μας

Κάποια προβλήματα φαίνονται - και συχνά είναι- ολόκληρα βουνά. Μα αν βρεις μέσα σου τον τολμηρό ορειβάτη, μπορείς να τα κατακτήσεις.

334893634 683954053415943 4413574923178713447 n

4 νουβέλες με έμπνευση από τον Αίσωπο έχουν τη φιλοδοξία να ξυπνήσουν μέσα σου τον ορειβάτη... «Όταν το βουνό γίνεται πεδιάδα» το νέο βιβλίο της Ευγενίας Μπλέτσα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κάκτος και απευθύνεται σε μεγάλούς αλλά και παιδιά.

Η ζωή κάθε ανθρώπου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με διάφορα προβλήματα - ορισμένα τόσο σοβαρά, ώστε αποτελούν κυριολεκτικά ζητήματα ζωής και θανάτου.

Ο άνθρωπος που τα αντιμετωπίζει βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο της ζωής του κι έχει μπροστά του δυο μονάχα επιλογές: Η μία είναι να βουλιάξει στο πρόβλημά του για όλη του τη ζωή. Η άλλη να βρει τη δύναμη να σταθεί γερά στα πόδια του, να το αντιμετωπίσει και να συνεχίσει τη ζωή του.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στον άνθρωπο που είναι αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα που του φαίνεται βουνό. Ένα βουνό δύσβατο, πανύψηλο, που, αν και λαχταρά την ηλιόλουστη κορυφή του, νιώθει μικρός και αδύναμος μπροστά του. Οι σελίδες αυτού του έργου μιλούν στην καρδιά του αναποφάσιστου ορειβάτη και τον γεμίζουν με αγωνιστικό παλμό. Αρκεί να τολμήσει, να κάνει την αρχή!

Οι θρυλικοί ήρωες κάποιων μύθων του Αισώπου ζωντανεύουν μέσα στις σελίδες αυτού του έργου και μας αφηγούνται στιγμή προς στιγμή την ιστορία τους. Κάθε εμπειρία τους γεννά ένα συναίσθημα. Κάθε συναίσθημα μια σκέψη και κάθε σκέψη ένα άλλο συναίσθημα… που με τη δύναμή του τους βοηθάει να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον εαυτό τους!

Αποκτήστε το ΕΔΩ

334168669 1634984290275923 1886452463681713083 n

Η Ευγενία Μπλέτσα γεννήθηκε το 1991 στο Αγρίνιο. Σπούδασε στο Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών.  Από παιδί τρέφει μεγάλη αγάπη  για την τέχνη και ιδιαιτέρως για τη λογοτεχνία. Αυτό που την ωθεί στη συγγραφή  είναι η πεποίθησή της ότι το λογοτεχνικό έργο  γεννιέται από τον συγγραφέα και δεν ολοκληρώνεται παρά  μόνο μέσα από τις αμέτρητες και ποικίλες ερμηνείες που του προσδίδουν οι αναγνώστες του με το πέρασμα του χρόνου… Έχει επίσης δημοσιεύσει το χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο “Ένα δώρο στο Χριστό” και μεμονωμένα ποιήματα από τις Εκδόσεις “Συνείδηση”.Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35