«DREAMLAND BILLIONAIRES 1 - ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ» της Λόρεν Άσερ… στην προθήκη της αυλής μας

«DREAMLAND BILLIONAIRES 1 - ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ» της Λόρεν Άσερ… στην προθήκη της αυλής μας

Το πρώτο βιβλίο της σειράς μπεστ σέλερ, όπου πρωταγωνιστούν οι τρεις δισεκατομμυριούχοι αδελφοί της Ντρίμλαντ και οι γυναίκες που θα τους κάνουν να γονατίσουν. «Ψιλά γράμματα» από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, για όσες ονειρεύονται να συναντήσουν έναν πρίγκιπα αλλά καταλήγουν να ερωτεύονται τον κακό της υπόθεσης.

339983077 psila grammata

Εκείνος είναι κληρονόμος μιας εταιρείας που κατασκευάζει… παραμύθια.

Εκείνη καλείται να δουλέψει για το πιο απαιτητικό αφεντικό που γνώρισε ποτέ.

Αν θέλουν και το δικό τους παραμύθι να έχει ευτυχισμένο τέλος, τότε πρέπει να προσέξουν λίγο περισσότερο τα… ψιλά γράμματα!

Ο Ρόουαν Κέιν και τα δύο αδέλφια του κληρονομούν από τον παππού τους μια τεράστια εταιρεία και μια αμύθητη περιουσία. Για να περάσουν όλα αυτά και επίσημα στα χέρια του, ο Ρόουαν πρέπει να αποδείξει ότι είναι ικανός να ανανεώσει την Ντρίμλαντ, το θεματικό πάρκο της εταιρείας. Στην πραγματικότητα, δε θέλει να έχει καμία σχέση μ’ αυτά, αλλά, από σεβασμό στη μνήμη του παππού του, αποφασίζει να δουλέψει σκληρά και είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει. Η Ζάρα είναι απλώς μία από το πλήθος των υπαλλήλων του Ρόουαν Κέιν. Όταν όμως, μεθυσμένη, στέλνει μια επικριτική πρόταση για το πάρκο, τρέμει ότι θα απολυθεί. Αντ’ αυτού, εκείνος της προσφέρει τη δουλειά των ονείρων της. Αλλά υπάρχει μια παγίδα: ο Ρόουαν είναι το πιο απαιτητικό και το πιο σκληρό αφεντικό που υπάρχει. Η καρδιά της Ζάρα δε δίνει καμία σημασία σ’ αυτό. Ήρθε η ώρα να μάθει ο δισεκατομμυριούχος ότι τα χρήματα δεν μπορούν να διορθώσουν ή να αγοράσουν τα πάντα. Και ειδικά τους ανθρώπους!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αποκτήστε το εδώ

339140747 1286450605296408 6269734201462578290 n

Η ΛΟΡΕΝ ΑΣΕΡ δηλώνει ότι πάσχει από σύνδρομο «υπερδραστήριας φαντασίας»! Περνά τον ελεύθερο χρόνο της διαβάζοντας και γράφοντας και ονειρεύεται να ταξιδέψει σε όλα εκείνα τα μέρη που περιγράφει μέσα στα βιβλία της. Αγαπάει ιδιαίτερα τους χαρακτήρες που έχουν αδυναμίες, που ταυτίζεσαι μαζί τους και μπορείς να τους αγαπήσεις κι εσύ αμέσως. Της αρέσει να μοιράζεται ιστορίες γεμάτες ζωντάνια, αγωνία, ένταση και πλήθος άλλων συναισθημάτων. Για να χαλαρώσει, παρακολουθεί μανιωδώς παλιά επεισόδια της κωμικής σειράς Parks and Rec και ψάχνει συνεχώς νέα εστιατόρια, μέχρι να καταλήξει πάλι στο αγαπημένο της. Πάντα δουλεύει καλύτερα αφού πιει τον πρωινό καφέ της.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35