«Ο πειρατής στη στέγη» της Σοφίας Γεωργιάδου… στην προθήκη της αυλής μας

«Ο πειρατής στη στέγη» της Σοφίας Γεωργιάδου… στην προθήκη της αυλής μας

Το πρώτο παραμύθι της Σοφίας Γεωργιάδου «Ο πειρατής στη στέγη» σε εικόνες της Μελίνας Σιδηροπούλου, απευθύνεται σε παιδιά από 6 ετών αι κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Εντύποις.

 

338580557 684049513494085 247657580615985258 n

 

Ένας παράξενος πειρατής ήρθε να αποδείξει ότι οι δεν υπάρχουν μόνο κακοί πειρατές, αλλά και καλοί. Πειρατές που βοηθούν τους ανθρώπους και είναι δίπλα τους. Πειρατές που ζουν τη στιγμή και ταξιδεύουν για άγνωστους προορισμούς με την ψυχή τους…

Πάνω στο τεράστιο κατάρτι αποκοιμήθηκε ο Παράξενος πειρατής, χαρούμενος και χαμογελαστός. Τα ξημερώματα δεν έχανε ποτέ το ραντεβού του, βρισκόταν πάντα στην πλώρη για να θαυμάσει το υπέροχο βαθύ πορτοκαλί φως της Ανατολής. Η ψυχή του ταξίδευε σε άγνωστα μέρη. Παρέα με τα αγαπημένα του φρούτα, τα αχινόμηλα, δεν ξέμενε ποτέ από ενέργεια. Μια ζωή και δυο και τρεις θα ταξίδευε, μέχρι να πλησιάσει στο όνειρό του. Ο Παράξενος θα έκανε τα πάντα για το όνειρό του...

Αποκτήστε το εδώ

 

338372705 957705808919144 2962121164721017302 n

 

Η Σοφία Γεωργιάδου είναι ένα ανήσυχο παιδί… Από τα τέσσερα της έπαιρνε μολύβι και χαρτί και προσπαθούσε να κάνει καλλιγραφικά γράμματα, αφού έβλεπε τα υπέροχα γράμματα της μητέρας της. Πριν μάθει καλά καλά να σχηματίζει προτάσεις, ηχογραφούσε ποιήματα δικά της. Μόλις ξεκίνησε να γράφει, έγραφε κάθε μέρα για το πώς περνούσε τη μέρα και καταμετρούσε όλες τις σκανταλιές της... Μεγάλωσε και στα 12 της έγραφε τέτοιες εκθέσεις στο σχολείο, που οι καθηγητές δεν πίστευαν ότι τις έγραφε μόνη της. Κι όμως μόνη της, από παιδί. Στα 13 ξεκίνησε πιάνο, της άρεσε τόσο πολύ η μελωδία, όπως και να τραγουδά στο σπίτι. Η Σοφία είχε ένα μεγάλο όνειρο, να γίνει η δασκάλα… Το 2017 πήρε το πτυχίο της στη Ρόδο και έτσι πραγματοποίησε το όνειρο της. Ταυτόχρονα με τις σπουδές της ξεκίνησε κλασικό τραγούδι, αφού πάντα όπου κι αν βρισκόταν τραγούδαγε. Έπειτα ήθελε να εξερευνήσει το κόσμο της ειδικής αγωγής και έκανε την εξειδίκευση της. Ήρθε η στιγμή που έγραψε και το πρώτο της παραμύθι «Ο πειρατής στη στέγη». Η έμπνευση ήρθε με τον εγκλεισμό και άμα τύχει και έχει έμπνευση απλά ξεκινά να γράφει, δε σκέφτεται τίποτα άλλο, ό,τι γράφει πηγάζει από τα βάθη της ζεστής καρδιάς της… Ταξιδευτής και Επιστροφεύς με τους μικρούς δημιουργούς της. Οι μικροί δημιουργοί είναι οι συνοδοιπόροι στο δρόμο της ζωής, στο σχολείο, στην αυλή, την κάνουν ευτυχισμένη και αποτελούν τον λόγο που θέλει να δημιουργεί.

μελλινα 13.4

Η Μελίνα Σιδηροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 2006. Ασχολείται με την τέχνη και τη ζωγραφική απο την παιδική της ηλικια. Το 2022 κέρδισε το πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής κατά του καπνίσματος και σκοπεύει να συνεχίσει να παίρνει μερος σε εκθέσεις και σεμινάρια όπως και διαγωνισμούς. Εικονογραφεί απο τα εφηβικά της χρόνια και προετοιμάζεται για τις σπουδές της στην ψυχολογία, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί μαθηματα σε εργαστήρι ζωγραφικής με στόχο την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35