Έκθεση Βιβλίου στο Άλσος Περιστερίου

Έκθεση Βιβλίου στο Άλσος Περιστερίου

Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 και ώρα 18:00, στα πλαίσια της συνεργασίας με το Δήμο Περιστερίου, ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Βιβλίου στο Άλσος Περιστερίου, την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Περιστερίου και ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών – Εκδοτών Αθηνών & Προαστίων, υπό την αιγίδα της ΠΟΕΒ.

Ο ΣΒΕΑΠ, με την πολυετή παρουσία του στο χώρο της Αθήνας και του αττικού λεκανοπεδίου,  προαγάγει τη φιλαναγνωσία και την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού για τις νέες εκδόσεις και την ελληνική βιβλιοπαραγωγή.

Θα υπάρχει τηλεοπτική διαφήμιση σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας καθώς και συνδέσεις με πρωινές εκπομπές. Θα τοποθετηθούν banner στο δήμο Περιστερίου, ενώ θα υπάρξει ενημέρωση από το Δήμο Περιστερίου στους δημότες και στα σχολεία. Καθημερινά θα υπάρχουν εκδηλώσεις σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου. Χορηγοί επικοινωνίας θα είναι οι ΕΡΤ – ΕΡΑ, ΣΤΑΣΥ (Μετρό), Αθήνα 9.84, Bookia, CultureNow.gr, atexnos.gr και Kulturosupa.gr.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους εκθέτες πως, σε συνεργασία με τη ΣΤΑΣΥ, θα μπουν ενημερωτικές αφίσες σε οχτώ σταθμούς του Μετρό και το σποτ της έκθεσης θα μεταδίδεται στις οθόνες των γραμμών 2 & 3 του Μετρό. Επίσης θα μοιραστούνε φυλλάδια στο δημοτικά σχολεία του Δήμου Περιστερίου και αφίσες σε όλα τα σχολεία.

Φιλοδοξία είναι η έκθεση να αποτελέσει έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού τόσο για το Δήμο του Περιστερίου όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Θα διαρκέσει από τις 19 Μαΐου μέχρι και τις 4 Ιουνίου 2023, θα λειτουργεί καθημερινές και Κυριακές από τις 18:00 έως 22:30, ενώ Παρασκευή και Σάββατο από 18.00 έως 23.00. Επίσης τις δύο τελευταίες Κυριακές, θα λειτουργήσει και το πρωί 11.00 – 14.00.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις και θα συγκεντρωθούν καινούργια και μεταχειρισμένα βιβλία με σκοπό να δωριστούν, μετά το πέρας της έκθεσης, στις βιβλιοθήκες του Δήμου Περιστερίου, καθώς και στην ελληνική κοινότητα της Γεωργίας.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35