Έρχεται η Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων από 22 έως 27 Μαΐου

Έρχεται η Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων από 22 έως 27 Μαΐου

Η Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων είναι μια ανοιχτή, ανοιξιάτικη γιορτή στα Μικρά Βιβλιοπωλεία της κάθε γειτονιάς.

Τα μικρά βιβλιοπωλεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού και των κοινοτήτων μας. Είναι το μέρος όπου οι συγγραφείς μπορούν να συνδεθούν με τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες, όπου ανακαλύπτουμε νέους, άγνωστους κόσμους, όπου τα παιδιά γοητεύονται από τη συγκίνηση της ανάγνωσης που μπορεί να διαρκέσει μια ζωή.

Την Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων τα μικρά βιβλιοπωλεία ολόκληρης της Ελλάδας ενώνονται και μέσα από ξεχωριστές εκδηλώσεις συμμετέχουν στην πιο μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή που έγινε ποτέ.

Μια γιορτή αφιερωμένη στο βιβλίο και τη φιλαναγνωσία στους χώρους που δεν σταματούν να μας εμπνέουν, να μας ενώνουν και να μεταδίδουν την αγάπη για τα βιβλία.

Τα μικρά βιβλιοπωλεία ενώνονται ξανά στις 22 – 27 Μαΐου και γιορτάζουν τη δική τους γιορτή, την Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων. Μια ολόκληρη εβδομάδα γεμάτη συναντήσεις με αγαπημένους και αγαπημένες δημιουργούς και μοναδικές δράσεις για βιβλία, φτιαγμένες με τη φαντασία και την αγάπη των μικρών βιβλιοπωλείων.

Η Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είναι μια ανοιχτή ανοιξιάτικη γιορτή αφιερωμένη στα μικρά βιβλιοπωλεία όλης της χώρας, δηλαδή στους χώρους που δεν σταματούν να μας εμπνέουν, να μας ενώνουν και να μεταδίδουν την αγάπη τους για τα βιβλία.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35