«Τρίξι Πικλ: Τιμωρός της Τέχνης» του Όλαφ Φαλάφελ… στην προθήκη της αυλής μας

«Τρίξι Πικλ: Τιμωρός της Τέχνης» του Όλαφ Φαλάφελ… στην προθήκη της αυλής μας

Μια νέα σειρά για παιδιά από 9 ετών και πάνω εγκαινιάζουν οι Εκδόσεις Μεταίχμιο «Τρίξι Πίκλ» σε κείμενο και εικόνες του συγγραφέα, εικονογράφου, stand-up comedian και μπαμπά Olaf Falafel.

Το πρώτο βιβλίο της σειράς έχει τίτλο «Τρίξι Πικλ: Τιμωρός της Τέχνης» και τη μετάφραση την έχει κάνει Άγγελος Αγγελίδης.

trixi vivlio 1.7.2023

 

Έχετε προβλήματα; Η Τιμωρός της Τέχνης έχει τη λύση!

Οι νταήδες τρομοκρατούν την τάξη σας;

Οι οδηγοί περνούν με μεγάλη ταχύτητα μπροστά απ’ το σχολείο σας;

Οι ανόητοι σχολικοί κανόνες δε σας αφήνουν να παίξετε στη σχολική ομάδα;

Η υπόθεση Τιμωρός της Τέχνης ξεκίνησε όταν η θεία της Τρίξι την πήγε για τα γενέθλιά της σε μια έκθεση τέχνης. Στην αρχή σκέφτηκε πως θα ήταν βαρετά, αλλά μετά ανακάλυψε ότι υπάρχει και τέχνη που δεν έχει να κάνει με παμπάλαια πορτρέτα νεκρών βασιλιάδων και αριστοκρατών. Όταν έμαθε πόσοι διαφορετικοί τρόποι υπάρχουν να κάνεις τέχνη, απέκτησε ένα κάρο σούπερ δημιουργικές ιδέες για το πώς να αντιμετωπίσει τα δικά της καθημερινά προβλήματα…

Ξεφυλλίστε κάποιες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ

Γνώρισε την Τρίξι Πικλ, ένα συνηθισμένο κορίτσι που έγινε Τιμωρός μέσω της Τέχνης, και ζήσε μαζί της μια ασυνήθιστη, ξεκαρδιστική περιπέτεια!

Αποκτήστε το πρώτο βιβλίο της σειράς ΕΔΩ

 

353942720 966336984568536 5621885644420007197 n

Ο Olaf Falafel (Όλαφ Φαλάφελ) είναι συγγραφέας, εικονογράφος, stand-up comedian και μπαμπάς. Κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Αστείου στο φεστιβάλ τέχνης Edinburgh Fringe και έχει στήσει και παρουσιάσει αρκετά κωμικά σόου. Εκτός απ’ το να προσπαθεί να κάνει τους ανθρώπους να γελάνε από σκηνής, ο Όλαφ ζωγραφίζει πολύ και προσπαθεί να βρει διασκεδαστικές ιδέες για παιδικά βιβλία. Επίσης στη διάρκεια της καραντίνας έγινε γνωστός ανεβάζοντας στο κανάλι του στο Youtube μια σειρά βιντεάκια με τίτλο Art Club, μέσω των οποίων διδάσκει στα παιδιά ζωγραφική αλλά και διάφορες πληροφορίες για διάσημους καλλιτέχνες, με χιουμοριστικό και διασκεδαστικό τρόπο.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35