«Μα άσε επιτέλους το βιβλίο!» της Αναστασίας Χριστοπούλου από τις Εκδόσεις Ψυχογιός… στην προθήκη της αυλής μας

«Μα άσε επιτέλους το βιβλίο!» της Αναστασίας Χριστοπούλου από τις Εκδόσεις Ψυχογιός… στην προθήκη της αυλής μας

Μια ανατρεπτική ιστορία για την αξία των βιβλίων και τον μαγικό τους κόσμο, για παιδιά από 7 ετών και πάνω σε εικόνες της Ναταλίας Καπατσούλια.

 

418952145 892291179278405 6381451775072358666 n

 

Κάθε μέρα η ίδια ιστορία. Μικροί και μεγάλοι βρίσκονται κολλημένοι στις οθόνες, ενώ ο Μάρκος επιμένει να προτιμά τα βιβλία. Θα μπορέσει να αποδείξει την αξία τους; Θα καταφέρει άραγε ο μικρός ήρωας να κάνει τους ανθρώπους να αγαπήσουν τα βιβλία όπως παλιά; Μια μεγάλη βλάβη στη ΔΕΗ και η αγαπημένη του γιαγιά ίσως τον βοηθήσουν…

Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ

Αποκτήστε το εδώ

 

 

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Φιλοσοφία, Παιδαγωγικά και Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος µεταπτυχιακού τίτλου στη Διδακτική της Γλώσσας και της Λογοτεχνίας από το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας. Έχει λάβει πιστοποιητικό κατάρτισης στην Ειδική Αγωγή και την Εκπαίδευση Ατόµων µε Αναπηρία ή µε Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες από τη Μονάδα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει επιμορφωθεί σε διάφορα θέματα εκπαίδευσης, διευρύνοντας τα παιδαγωγικά της ενδιαφέροντα και την αγάπη της για τη διδασκαλία. Έχει επικεντρωθεί στον όµορφο κόσµο της δηµιουργικής γραφής, συµµετέχοντας, µεταξύ άλλων, στο εργαστήριο δηµιουργικής γραφής του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστηµίου Harvard. Παρέχει διδακτικό έργο στο πρόγραµµα του Κέντρου Επιµόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών µε τίτλο «Επαγγελµατική Ανάπτυξη των Εκπαιδευτικών και Αξιολόγηση», ενώ παράλληλα διδάσκει και απασχολεί δηµιουργικά παιδιά και εφήβους στο πλαίσιο εθελοντικών δράσεων. Αυτό είναι το δεύτερο βιβλίο της για παιδιά.

 

 

H Ναταλία Καπατσούλια, γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και σκίτσο, εικονογράφηση και γελοιογραφία στο Εργαστήρι του Σπύρου Ορνεράκη. Συνεργάστηκε με τα παιδικά περιοδικά "Το Ρόδι" και "Τα Σαΐνια" και με πολλούς εκδοτικούς οίκους για την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων: "Ένα συννεφάκι διαδηλώνει", "Η φάλαινα που τρώει τον πόλεμο", "Α,β,γ...ω, αλφαβητάριο τρελό", "Ο Αναστάσης και η ουρά της στάσης", "Η Πουπού και η Καρλόττα", "Από που πάνε στην οδό Δεληγιάννη;", "Ο τράγος και τα επτά λυκάκια". Σήμερα ζει στην Κεφαλονιά και εικονογραφεί με αγάπη και μεράκι παιδικά βιβλία. Έχει προταθεί δύο φορές για το Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης (Ευγένιος Τριβιζάς, "Οι χελώνες του βαρώνου", Κατερίνα Αναγνώστου, "Η πάπια που ήθελε να γίνει μαμά") και μία φορά για το Βραβείο του περιοδικού "Διαβάζω" (Φραντζέσκα Αλεξοπούλου - Πετράκη, "Θέλω να γίνω ήρωας").



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35