«Εργασία σκιάς – το ημερολόγιο» της Keila Shaheen από τις Εκδόσεις Ψυχογιός… στην προθήκη της αυλής μας

«Εργασία σκιάς – το ημερολόγιο» της Keila Shaheen από τις Εκδόσεις Ψυχογιός… στην προθήκη της αυλής μας

ΜΕΤΑΤΡΕΨΕ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΣΟΦΙΑ, ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ ΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΚΙΑΣ

 

5496e4d6 b54b 4531 901c a0acb2501ff6

 

Τι είναι η εργασία σκιάς;

Η σκιά αποτελείται από κομμάτια του εαυτού σου που έχεις ξεχάσει, εγκαταλείψει και απωθήσει για να εξελιχθείς και να προσαρμοστείς στο καλούπι της κοινωνίας. Αναλογίσου τα παιδικά σου χρόνια και θυμήσου τους τρόπους με τους οποίους εκφραζόσουν, καταλήγοντας να απορριφθείς. Ίσως έκλαιγες και σου είπαν να σταματήσεις. Ίσως γελούσες ανεξέλεγκτα στην τάξη και σε κοίταξαν υποτιμητικά ο εκπαιδευτικός ή οι συμμαθητές σου.

Υπάρχουν αναρίθμητοι τρόποι με τους οποίους μπορεί να σε επέπληξαν για κάτι που κρίθηκε «κακό» και σε επαίνεσαν για κάτι που ήταν «καλό» – μαθαίνοντάς σε να προσαρμόζεις ανάλογα τη συμπεριφορά σου.

Τα απωθημένα αυτά κομμάτια του εαυτού σου δε χάνονται για πάντα. Αποθηκεύονται και κλειδώνονται στον ασυνείδητο νου σου. Η Εργασία Σκιάς είναι η διαδικασία της αποκάλυψης, της αποδοχής και της συμπερίληψης των κομματιών αυτών του εαυτού σου που έχεις απωθήσει και απορρίψει.

Οι τεχνικές σε αυτό το Ημερολόγιο θα σου επιτρέψουν να καταδυθείς σε

ασυνείδητους θύλακες απωθημένων συναισθημάτων και να υπερβείς τις αρνητικές επιδράσεις που έχουν αυτή τη στιγμή στην ψυχική σου υγεία.

Η Εργασία Σκιάς θα σε βοηθήσει:

  • να γιατρέψεις τραύματα του παρελθόντος.
  • να θέσεις τα προσωπικά σου όρια.
  • να καλλιεργήσεις την ενσυναίσθηση για τον εαυτό σου και τους άλλους.
  • να «ξε-κολλήσεις».
  • να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους.
  • να αποκτήσεις διαύγεια και εσωτερική γαλήνη.

ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ- ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1.000.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αποκτήστε το εδώ

Ξεφυλλίστε το βιβλίο εδώ

 

3cf814dd af30 4a4b a3b2 446a0a8c6f3e

H ΚΕΪΛΑ ΣΑΧΙΝ έχει μελετήσει διάφορα πεδία όπως η γνωστική-συμπεριφορική ψυχοθεραπεία, η ενσυνειδητότητα, η ενεργειακή ψυχολογία και η δημιουργική σκέψη. Είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια Γνωστικής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας και Ηχοϊαματικής. Επίσης έχει εκπαιδευτεί στην Ντάρμα Γιόγκα και διαθέτει βαθιά κατανόηση των αρχών της Γιόγκα Ασάνα και της Βουδιστικής Φιλοσοφίας. Όταν αντιλήφθηκε τους περιορισμούς των παραδοσιακών μεθόδων ψυχοθεραπείας, διερεύνησε εναλλακτικές μεθόδους εσωτερικής ίασης και εκπαίδευσης του νου. Το 2021 δημιούργησε την πλατφόρμα Zenfulnote για να προσφέρει τα εργαλεία που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους στο θεραπευτικό τους ταξίδι. Αυτό το βιβλίο το οποίο έγινε δημοφιλές TikTok και παρουσιάστηκε σε περιοδικά όπως το Billboard και το Times έχει ως στόχο να βοηθήσει τους αναγνώστες να ανακαλύψουν και να γιατρέψουν τα βαθύτερα μέρη του ασυνειδήτου τους.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35