«Σου αξίζει να νιώθεις καλύτερα» της Matilda Heindow από τις Εκδόσεις Ψυχογιός… στην προθήκη της αυλής μας

«Σου αξίζει να νιώθεις καλύτερα» της Matilda Heindow από τις Εκδόσεις Ψυχογιός… στην προθήκη της αυλής μας

Ψυχολογία - Αυτοβελτίωση - Ευ Ζην

Μτφρ.: Κέλλυ Δημοπούλου

Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να νιώσεις γειωμένος με όλες τις προκλήσεις που επιφυλάσσει η ζωή και άλλες, ίσως, να μην μπορείς να ευχαριστηθείς τις καλύτερες στιγμές της.
Σε αυτό το βιβλίο η Matilda Heindow, η εικονογράφος πίσω από τον αγαπημένο λογαριασμό στο Instagram @crazyheadcomics, σε παίρνει μαζί της στη διαδρομή της από την πρώτη επίσκεψη στην ψυχίατρο ως τη μέρα που ξύπνησε χαρούμενη, και σου αποκαλύπτει τις τεχνικές, τα εργαλεία και τους τρόπους σκέψης που τη βοήθησαν.

Στην εικονογραφημένη με 50 πρωτότυπες ζωγραφιές αφήγησή της η Matilda μοιράζεται προσωπικές ιστορίες και ρεαλιστικές συμβουλές για να σε βοηθήσει να καταλάβεις:

  • Πώς να μετατρέψεις την αρνητική φωνούλα στο μυαλό σου σε φίλο.
  • Πώς να αναγνωρίσεις τις συνήθειες που σε ρίχνουν ψυχολογικά.
  • Πώς να διαχειριστείς τα δύσκολα συναισθήματα, ώστε να προσκαλέσεις τα καλά.

 

Όπως ένα φιλικό χέρι, αυτό το ανακουφιστικό βιβλίο θα σου θυμίζει ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές σου να συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου σαν να είναι κάποιος που αξίζει να τον φροντίζουν – γιατί το αξίζεις.

Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ

Αποκτήστε το εδώ

 

26bb6cab 8aa0 454c ad14 37a396106945

Η Matilda Heindow είναι καλλιτέχνιδα και υπερασπίστρια ψυχικής υγείας που ζει στη Στοκχόλμη. Δημιούργησε την αγαπημένη σελίδα στο Instagram @crazyheadcomics σαν μια δημιουργική διέξοδο για τα πολύχρωμα σχέδιά της που με έξυπνο τρόπο απεικονίζουν τις συλλογικές μας εμπειρίες ψυχικής υγείας. Έχει μοιραστεί περισσότερα από 700 μοναδικά έργα τέχνης με τους ακολούθους της παγκοσμίως· τα έργα της χρησιμοποιούνται συχνά από επαγγελματίες στον χώρο της ψυχικής υγείας και στα σχολεία. Το 2021 η Matilda μίλησε στο TEDx σχετικά με την τέχνη της προάσπισης της ψυχικής υγείας.Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35