«Ένα καλαμάρι επιθυμεί να πάει στο φεγγάρι...» του Γιώργου Τσακνιά στην προθήκη της αυλής μας

«Ένα καλαμάρι επιθυμεί να πάει στο φεγγάρι...» του Γιώργου Τσακνιά στην προθήκη της αυλής μας

Από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του συγγραφέα Γιώργου Τσακνιά για παιδιά από 5 ετών και πάνω.

 

 

Τόσα και τόσα έχουν γραφτεί για τα συναισθήματα και τις πράξεις των ανθρώπων – ποιος όμως θα υμνήσει τον συναρπαστικό κόσμο του βυθού;

Αθερίνες, καβούρια, συναγρίδες, μέχρι και καρχαρίες παρουσιάζονται να έχουν τη δική τους προσωπικότητα, τα ολόδικά τους γούστα, ταξίδια και ασχολίες. Απ’ τη ζωή τους δεν λείπουν οι αναποδιές, όμως με λίγο χιούμορ και μερικές καλές ρίμες, το κέφι επικρατεί!

Το Ένα καλαμάρι επιθυμεί να πάει στο φεγγάρι είναι εδώ για να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους αναγνώστες-φίλους του βυθού.

Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ              

Αποκτήστε το εδώ

 

b5955fb0 adb6 44cf bd39 b578a2062d0b

Ο Γιώργος Τσακνιάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Σπούδασε Ιστορία στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται στο Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης. Έχουν εκδοθεί τα βιβλία του για ενήλικες «Η πίπα του Στάλιν και άλλα (αντι)σοβιετικά ανέκδοτα» (Κίχλη, 2017) και «Λεξικό αντιτρομοκρατικό» (Στιγμή, 2002). Κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο του για παιδιά «Μια φορά και έναν καιρό, ένα πόδι» (Πατάκης, 2017). Συνεργάζεται με την εφημερίδα «Καθημερινή» ως συντάκτης βιβλίου και είναι επίσης μεταφραστής λογοτεχνίας και βιβλίων για παιδιά, blogger, φωτογράφος και ιστιοπλόος.

 

30f3cfd2 09c6 4753 87ea cbbfd11f4c7c

Η Ιφιγένεια Καμπέρη είναι εικαστικός και εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Έχει βραβευτεί με ΕΒΓΕ εικονογράφησης παιδικού βιβλίου (Μικρά Γατικά – Ναπολέων και Ιωσηφίνα, εκδόσεις Πατάκη, 2020). Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το 2023 ολοκλήρωσε το MA in Children’s Book Illustration στο Cambridge School of Art.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35