«Υπάρχει ένας τίγρης στο τρένο» της Mariesa Dulak, στην προθήκη της αυλής μας

«Υπάρχει ένας τίγρης στο τρένο» της Mariesa Dulak, στην προθήκη της αυλής μας

Το νέο εικονογραφημένο βιβλίο των Εκδόσεων Παπαδόπουλος «Υπάρχει ένας τίγρης στο τρένο» της Mariesa Dulak, σε εικόνες της Rebecca Cobb, σε μετάφραση του Μάνου Μπονάνου, είναι μια τρυφερή γλυκιά με ρίμα για παιδιά από 4 ετών και πάνω, που κάνει την ανάγνωση του βιβλίου παιχνίδι!

 

 

Ένα παιδί επιβιβάζεται στο τρένο μαζί με τον μπαμπά του, ο οποίος δεν σηκώνει τα μάτια από το τηλέφωνο του. Έτσι δεν παρατηρεί ότι στο τρένο ανεβαίνει επίσης… ένας τίγρης. Κι έπειτα τρεις ιπποπόταμοι, ένα τσούρμο κροκόδειλοι, μια μαμά με τα γουρουνάκια της και δύο σκυλάκια παγκ! Πανδαιμόνιο ξεσπάει στο βαγόνι, κι ο τίγρης αγριεύει… Όμως ο μπαμπάς; Θα πάρει ποτέ χαμπάρι τι συμβαίνει γύρω του;

Πότε θα βάλουμε επιτέλους το κινητό στην τσέπη και θα παρατηρήσουμε όσα απίθανα συμβαίνουν γύρω μας;

Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ

Αποκτήστε το εδώ

a0a5f729 6228 4613 bfaa 59ac9a5e89a5

Η Mariesa Dulak γεννήθηκε στο Γιορκσάιρ και έχει καταγωγή από το Μπαρμπάντος και την Αγγλία. Η αγάπη της για το βιβλίο την οδήγησε στο πτυχίο της στην Αγγλική Λογοτεχνία, στο μεταπτυχιακό της στην Παιδική Λογοτεχνία και σε μια καριέρα στις εκδόσεις. Σταδιακά, οι σημειώσεις της άρχισαν να γίνονται ιστορίες και πλέον είναι συγγραφέας εικονογραφημένων βιβλίων, με θέματά τους την ταυτότητα και την οικογενειακή ζωή.

 

f9227778 cfef 468e a7e5 fb684db14c8b

 

Η Rebecca Cobb είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στον χώρο των παιδικών εικονογραφημένων βιβλίων. Αποφοίτησε από τη Σχολή Καλών Τεχνών του Φάλμουθ το 2004. Έκτοτε έχει συνεργαστεί σε δύο εικονογραφημένα βιβλία με τη βραβευμένη με Orange Prize Helen Dunmore και με την Julia Donaldson, στα βιβλία The Paper Dolls και The Everywhere Bear.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35