«Το δάκρυ του Χριστού»… στο γραφείο του Παύλου

«Το δάκρυ του Χριστού»… στο γραφείο του Παύλου

Ένα ιστορικό μυθιστόρημα που φέρει την υπογραφή της Φιλομήλα Λαπάτα έρχεται να μας απασχολήσει και να μας χαρίσει ένα μοναδικό ταξίδι γνώσης, ωριμότητας και συγγραφικής τελειότητας.

Η ιστορία και η μυθοπλασία μπλέκονται αρμονικά, δίνοντάς σου την αίσθηση πως και εσύ, αν και αναγνώστης, μεταφέρεσαι σ’ εκείνη την εποχή της δράσης και ζεις τα γεγονότα, όπως ακριβώς και η ήρωες.

Η αμεσότητα του κειμένου είναι αυτή που σε συναρπάζει, σε καθηλώνει και σε μαγεύει με τον τρόπο που «παρουσιάζονται» τα προβλήματα της καθημερινής ζωής των πρωταγωνιστών, αλλά και η θέση τους μέσα στην κοινωνία που ζουν και δραστηριοποιούνται…

Ένα άλλο στοιχείο που κάνει αυτό το βιβλίο να ξεχωρίζει, είναι η παρουσίαση θεμάτων που για χρόνια «κρύβονται» κάτω από ένα πέπλο σιωπής, όπως οικογενειακές σχέσεις, η κριτική της κοινωνίας, η θέση της εκκλησίας, ο γάμος κατά συνθήκη, η θέση της γυναίκας, δίχως καμία εμμονή ή εμπάθειας.  

Όλα λειτουργούν βάση σχεδίου, όλα έχουν λόγο ύπαρξης μέσα στο κείμενο και όταν έρχεται η κάθε είδους «κάθαρση», αυτό που σε πλημυρίζει είναι το αίσθημα της ικανοποίησης και της δικαίωσης…    

________________________________________

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις  ΨΥΧΟΓΙΟΣ

https://www.aylogyrosnews.gr/perissotera/i-palia-mas-avli/830-lacryma-christi

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας

by Aylogyros news



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35