«Ο δράκος Μπουρμπουλήθρας σώζει την Πρωτοχρονιά»… στο γραφείο της Κάλλης

«Ο δράκος Μπουρμπουλήθρας σώζει την Πρωτοχρονιά»… στο γραφείο της Κάλλης

Ο δράκος Μπουρμπουλήθρας ξανασυστήνεται στους μικρούς αναγνώστες, σώζοντας αυτήν τη φορά την Πρωτοχρονιά & προσφέροντας χαρά σε όλα τα παιδιά!

Το νέο παιδικό βιβλίο «Ο δράκος Μπουρμπουλήθρας σώζει την Πρωτοχρονιά» του Σπύρου Πετρουλάκη, σε εικονογράφηση του Νίκου Γιαννόπουλου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.

Ένα γιορτινό, χαρούμενο, ξεκούραστο βιβλίο, γεμάτο συναισθήματα, εικόνες και γιατί όχι και γέλιο, όπως μπορεί να μας χαρίσει μια μπουρμπουλήθρα!!! Και ειδικά αν είναι από αυτόν τον καλοσυνάτο πράσινο δράκο, τον δράκο Μπουρμπουλήθρα. 

Ένα βιβλίο που μας μιλά για την αξία της φιλίας, της συνεργασίας, της δοτικότητας και της αλληλεγγύης. Γραμμένο απλά, χωρίς να έχει φτωχό σε λεξιλόγιο, κατανοητό και ευχάριστο.

Μια φωτεινή, χριστουγεννιάτικη, χειμωνιάτικη εικονογράφηση!!!

Χιόνι, χιονονιφάδες, σκιουράκια, ξωτικά, ο Αϊ Βασίλης φυσικά, οι τάρανδοί του, έλκηθρο, ένας πράσινος δράκος, μια σπηλιά, μπουρμπουλήθρες και δώρα!!! για όλα τα παιδιά…

Περισσότερα για το βιβλίο δείτε εδώ:

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/20043-o-drakos-bourmpoulithras-sozei-tin-protoxronia-tou-spyrou-petroulaki

 

Καλλιόπη Γραμμένου

Δημοσιογράφος- παιδαγωγός- εμψυχώτρια

by aylogyrosnews

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35