«Με περίσκεψη»… στο γραφείο του Παύλου

«Με περίσκεψη»… στο γραφείο του Παύλου

Ένα αρκετά ενδιαφέρον και επίκαιρο βιβλίο, γεμάτο σκέψεις… προβληματισμούς και «ταρακουνήματα» είναι αυτό το πόνημα του Βασίλη Μαστρογιάννη, που έρχεται να δώσει τις δικές του απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν κάθε σώφρον και νοήμων άνθρωπο.

Σίγουρα μιλάμε για κάποιες σκέψεις που δεν μπορείς να τις κάνεις και να τις αναπτύξεις στη ροή της καθημερινότητας, καθώς τα πάντα γύρω μας τα πιέζει ο χρόνος…

Όμως, να που η καραντίνα λειτούργησε ευεργετικά και σήμερα έχουμε στα χέρια μας ένα βιβλίο που «ξεσκεπάζει» τους βολεμένους του καναπέ, τα κυβερνητικά συστήματα της απραξίας και του βολέματος, αλλά και την παρακμιακή σχέση που αναπτύσσεται όταν οι νόμοι «ποδοπατούντε» και το σύστημα κρύβει τα πάντα κάτω από το χαλί της ψηφοθηρίας.

Σίγουρα κάποιες απόψεις μπορεί να μη μας αρέσουν… Εκεί, ας μη βιαστούμε να κρίνουμε. Ας δούμε και την αθέατη πλευρά των πραγμάτων και το συζητάμε… μιας και η δημοκρατία είναι ένας διάλογος.

________________________________________

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις  ΦΙΛΝΤΙΣΙ

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/20550-me-periskepsi-tou-vasili-mastrogianni-stin-prothiki-tis-avlis-mas

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας

by Aylogyros news



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35