«Η Ράφτρα»… στο γραφείο του Παύλου

«Η Ράφτρα»… στο γραφείο του Παύλου

Ίσως να μοιάζει σαν παραμύθι, αλλά δεν είναι… Είναι όμως ένα κοινωνικό - ιστορικό μυθιστόρημα που μας καθηλώνει, ταξιδεύοντας μας στη Θράκη στο τέλος του 1800.

Η Αργυρώ Μαργαρίτη «κεντάει» με αυτό της το πόνημα πάνω στην ψυχή μας, καθώς η ζωντάνια που το διακρίνει μας μεταφέρει μέσα σ’ αυτό, χαρίζοντάς μας τη μοναδικότητα του να γινόμαστε κομμάτι της πλοκής του, σκιά και ακόλουθοι των γεγονότων του.

Σκληρό κι αληθινό, δυνατό  και ρεαλιστικό, μας κερδίζει και μας διδάσκει για τη ζωή, τον έρωτα και την αγάπη, ανθρώπων που δεν λύγισαν μπροστά στις δυσκολίες και τα λάθη, δίνοντας μάχη για να επιβιώσουν σε δύσκολους καιρούς.

Η Κεραστώ γίνεται η αγαπημένη μας ηρωίδα που δίνει το δικό της αγώνα, που παλεύει με τα «όπλα» που διαθέτει για να ζήσει αυτό που ποθεί η καρδιά της, αυτό που θα την κάνει να νιώσει όλα αυτά που από μικρό παιδί ονειρευότανε… αναζητώντας παράλληλα για τους χαμένους κόσμους της ιστορίας του τόπου της.

Διαβάστε αυτό το μυθιστόρημα και έχετε κατά νου, πως κάθε βελονιά… έχει κάτι το μοναδικό να σας εκμυστηρευτεί και όλες μαζί να σας φανερώσουν μια ασύλληπτη εικόνα ομορφιάς, βγαλμένη μέσα από τη ζωή.

 

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

https://www.psichogios.gr/el/h-raftra.html?network=google&utm_source=gsn&utm_medium=cpa&utm_campaign=search&gclid=CjwKCAiAyPyQBhB6EiwAFUuakvxe0wgFfKutU1eWkK3RgYmTeblxqCv3Cp_vXZWlwxvnjuq1iZH-GxoCh-gQAvD_BwE

 

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35