«Το ύψιλον της λύπης»… στο γραφείο του Παύλου

«Το ύψιλον της λύπης»… στο γραφείο του Παύλου

Μια σκέτη πρόκληση είναι το οπισθόφυλλο του βιβλίου και καθώς η «περιέργεια» δεν σου επιτρέπει να αναβάλεις τη μελέτη του, το περιεχόμενο έρχεται να σε αποζημιώσει, μιας και η ζωντάνια του κειμένου και η πλοκή του σε κάνουν «συμμέτοχο» σ’ αυτό το μυθιστορηματικό ταξίδι.

Το παρελθόν ζωντανεύει μέσα από μυστικά και πάθη, έρωτες και προδοσίες, αλήθειες και ψέματα… με το σκοτάδι να κυριαρχεί και όσο οι πρωταγωνιστές παλεύουν να βάλουν μια χαραμάδα φως στη ζωή τους, τα πράγματα περιπλέκονται!

Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις είναι κομμάτι της δράσης, το ίδιο και η δύναμη της ψυχής, όταν οι αλήθειες έρχονται να «γκρεμίσουν» μια κοινωνία που το μόνο που την ενδιαφέρει, είναι το «φαίνεστε»!!!

Η ελληνική παράδοση και το τοπικό στοιχείο κυριαρχούν στις σελίδες αυτού του βιβλίου, μεταφέροντάς μας εκεί που «πλάστηκε» ο κορμός της ιστορίας και δομήθηκαν οι χαρακτήρες των ηρώων.

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ  

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/21880-to-ypsilon-tis-lypis-tis-annas-papadaki-sotiriadi-stin-prothiki-tis-avlis-mas

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35