«Το μίσος της αγάπης»… στο γραφείο του Παύλου

«Το μίσος της αγάπης»… στο γραφείο του Παύλου

Θα μπορούσε να ήταν ένας πίνακας ζωγραφικής, θα μπορούσε να ήταν το «Εγώ» και το «Είναι» μας, αλλά για το καλό όλων μας… είναι ένα βιβλίο «οδηγός» για όποιον έχασε το δρόμο της ζωής και με αγωνία αναζητά κάτι να πιαστεί για να σωθεί από κάθε είδους ανασφάλειες και ενοχές.

Ένα ταξίδι στο χθες και στο σήμερα με ανατροπές, εντάσεις και πολλές, μα πολλές αλήθειες… σε βαθμό που αναρωτιέσαι αν όλη αυτή η ιστορία, είναι δημιούργημα της φαντασίας του συγγραφέα ή είναι η καταγραφή πραγματικών γεγονότων.

Όπως και να έχει όμως, ο συγγραφέας, ο Θοδωρής Ακάλεστος, μας προσφέρει προς μελέτη ένα καλοδουλεμένο «αφήγημα», ένα απολαυστικό σύγγραμμα με «γήινους» ήρωες και φυσικές περιγραφές.

Ο έρωτας, η αγάπη και η εκδίκηση στήνουν το δικό τους «χορό», κάτω από το έντονο φως της αλήθειας, με τη ροή του κειμένου να μας κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι να μάθουμε το κάτι παραπάνω… καθώς η «πληγωμένη» ψυχή, ζητά εκδίκηση, λύτρωση και συγχώρεση για να γιατρευτεί.

Σε αυτό βέβαια βοηθάει και η παράλληλη αναφορά σε μικρότερες ιστορίες, ιστορίες που αν εξ’ αρχής θελήσεις να τις αντιμετωπίσεις ως κομμάτια του «παζλ», το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

Διαβάστε το και ζήστε αυτό που κρύβει μέσα στις σελίδες του, αυτό το βιβλίο…

 

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΛΥΚΟΦΩΣ

http://likofos.gr/index.php?route=product/product&product_id=169

 

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35