«Ο Ασβός»… στο γραφείο του Παύλου

«Ο Ασβός»… στο γραφείο του Παύλου

Ο "Ασβός" του Fredrik P. Winter είναι από εκείνα τα βιβλία που δύσκολα ξεχνάς, μιας και η πλοκή του βάζει σε εγρήγορση το μυαλό και την ψυχή του αναγνώστη, με την πίεση των εξελίξεων και το φόβο να δίνουν τον δικό τους αγώνα για το ποιος θα «επιβληθεί».

Τίποτα δεν είναι προβλέψιμο, όπως και τίποτα δεν μπορείς να θεωρήσεις ότι είναι δεδομένο, μέσα σε μια ιστορία που πλημμυρίζει από αγωνία κι ανατριχίλα.

«Ο Ασβός», χτυπά και κρύβεται, με την αγωνία να μεγαλώνει και στο πέρασμά της να παρασύρει τις όποιες ψυχικές μεταβολές συναντά, καθώς όλο το βάρος πέφτει πάνω στην ψυχοσύνθεση των ηρώων του.

Ένα καλοδουλεμένο ψυχολογικό θρίλερ αναζητά τους αναγνώστες του, αναζητά εκείνους που θα θελήσουν να μάθουν τα πάντα για τον «Ασβό», εκείνον που με το δικό του τρόπο θέλει να κάνει την υπέρβαση και να παίξει με τις ψυχικές διαταραχές, τα πιθανόν παιδικά τραύματα, τις αντοχές του «αντιπάλου» του.

Αν μένετε στην πόλη και ειδικά σε ψηλούς ορόφους, ξεκινήστε την ανάγνωση τώρα. Αν όμως μένετε κοντά στο έδαφος ή σε κάποια μονοκατοικία στην επαρχία, θα σας έλεγα να το ξανασκεφτείτε!!!

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κάκτος

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/22295-o-asvos-tou-fredrik-p-winter-stin-prothiki-tis-avlis-mas

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35