«Ραγιάς - Μέρες και νύχτες 1821»… στο γραφείο του Παύλου

«Ραγιάς - Μέρες και νύχτες 1821»… στο γραφείο του Παύλου

Ένα ιστορικό μυθιστόρημα, γεμάτο στοιχεία και «μαρτυρίες» μας προσφέρει Γιάννης Καλπούζος, δίνοντάς μας το δικαίωμα να «ταξιδέψουμε» μέσα από τη γραφή του και να γνωρίσουμε στιγμές από τη ζωή των «ηρώων» μας.

Ένα βιβλίο γεμάτο Ελλάδα, ένα σύγγραμμα που συγκινεί και επιτρέπει στον αναγνώστη να μελετήσει εξ’ ολοκλήρου τη φιλοσοφία εκείνων των ανθρώπων που αγωνίστηκαν για την ελευθερία.

Η πλοκή της Ιστορίας με τον μύθο είναι αριστοτεχνική, καθώς ενώνει στοιχεία και γεγονότα με τη γλώσσα της εποχής, με αποτέλεσμα ο αναγνώστης να «πορεύεται» μαζί του, ανακαλύπτοντας ιστορικές αλήθειες που ανατρέπουν ισορροπίες και εμμονές της ράτσας μας, όπως χαρακτηριστικά φωτογραφίζεται μέσα από τη δράση της.

Κεντρικός του ήρωας ο αφανής ήρωας και οι ηρωίδες γυναίκες, όπου και οι δύο μαζί ως «οντότητες», σήκωσαν το ανάστημά τους, απέναντι στον Τούρκο δυνάστη.

Μελετήστε αυτό το πόνημα και απολαύστε το όμορφο ταξίδι στο χθες της Ιστορίας, επιτρέποντας στον εαυτό σας ν’ αφουγκραστεί τα όσα οι ψυχές των ηρώων σας μαρτυρούν…

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/21449-ragias-meres-kai-nyxtes-1821-tou-gianni-kalpoyzou-stin-prothiki-tis-avlis-mas

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35