«Τα σημάδια μένουν»… στο γραφείο του Παύλου

«Τα σημάδια μένουν»… στο γραφείο του Παύλου

Ένα βιβλίο που φέρει την υπογραφή της Τένια Μακρή, μας μιλάει για τα όσα μπορούν να συμβούν όταν η συναισθηματική κακοποίηση «φωλιάσει» μέσα σε μια σχέση, αλλά και για τις πόσες πληγές μπορεί να δημιουργήσει, όταν χαθεί ο έλεγχος.

Βαθιά τα σημάδια που μένουν, δύσκολο να επουλωθούν τα τραύματα, όταν υπάρχει άγνοια των όσων μπορούν να βοηθήσουν το θύμα να δραπετεύσει και στη συνέχεια να ελευθερωθεί από τη σκιά του φόβου και τα νύχια του τρόμου και της εξάρτησης.

Έτσι, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, η συγγραφέας δίνει λύσεις - απαντήσεις και δείχνει τρόπους που αν γίνουν «κτήμα» μας, μπορούν να γιατρέψουν τα σημάδια… και ν’ ανοίξουν νέους δρόμους ψυχικής γαλήνης.

Τίποτα δεν είναι δύσκολο, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, όταν υπάρχει θέληση και γνώση.

Με απλή γραφή και εξηγώντας μας πως είναι τα πράγματα, αυτό το βιβλίο μας βοηθάει να αναλάβουμε δράση, να πιστέψουμε ξανά στον εαυτό μας και να σταθούμε στα πόδια μας.

Ένας σύμβουλος ζωής, ένα βιβλίο γεμάτο σοφία, έρχεται να μας πει αλήθειες που πονάνε, αλλά παράλληλα μας βοηθούν να απαλλαγούμε από ότι τοξικό πλανάτε γύρω μας ή ακόμα και μέσα στη σχέση, το γάμο μας.

Τολμήστε να λάβετε τις απαντήσεις… Αξίζει να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας…

 

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/23428-ta-simadia-menoun-tis-tenias-makri-stin-prothiki-tis-avlis-mas

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35