🎭🎁ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 6 Δίπλες Προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Το Περιβόλι της Χαράς και της Λύπης» στη «Galerie δημιουργών»

🎭🎁ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 6 Δίπλες Προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Το Περιβόλι της Χαράς και της Λύπης» στη «Galerie δημιουργών»

Ο aylogyros news σας προσφέρει 6 Δίπλες Προσκλήσεις για την παράσταση «Το Περιβόλι της Χαράς και της Λύπης» του Θανάση Σάλτα σε σκηνοθεσία Ιωάννα Μαστοράκη στη «Galerie δημιουργών» στην Κηφισιά, για την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:30.

Σε ένα μαγικό περιβόλι η Χαρά και η Λύπη μας ταξιδεύουν στον πλούσιο κόσμο των συναισθημάτων. Η ευφάνταστη σκηνοθεσία της Ιωάννας Μαστοράκη και η μαγευτική μουσική της Χρυσάνθης Οικονομάκη δημιουργούν μια παραμυθένια ατμόσφαιρα που ταξιδεύει τους μικρούς θεατές που εισάγονται στο θέμα μέσα από θεατροπαιδαγωγικά δρώμενα και την βιωματική συμμετοχή τους με θεατρικό παιχνίδι.

Για παιδιά από 4 ετών.

🎁Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας!

📅Διάρκεια από 22/12/2022 έως 25/12/2022

✅Διαβάστε τους όρους συμμετοχής στο site μας

https://www.aylogyrosnews.gr/kliroseis/24536-oroi-symmetoxis-stous-diagonismoys-tou-aylogyros-news

✅ Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες αν θες για την παράσταση εδώ:

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/theatro/24549-to-perivoli-tis-xaras-kai-tis-lypis-tou-thanasi-salta-se-skinothesia-ioanna-mastoraki-sti-galerie-dimiourgon

✅Πάρτε μέρος εδώ:

https://www.instagram.com/p/Cmd6-TBtfs8/

Καλή επιτυχία



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35