🎭🎁ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 Δίπλες Προσκλήσεις για την παράσταση ΑΚΡΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ στο Σύγχρονο Θέατρο για 18 &19 Μαρτίου 2023

🎭🎁ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 Δίπλες Προσκλήσεις για την παράσταση ΑΚΡΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ στο Σύγχρονο Θέατρο για 18 &19 Μαρτίου 2023

Ο aylogyros news σας προσφέρει 2 Δίπλες Προσκλήσεις για την πολυβραβευμένη μαύρη κωμωδία της Charlotte Jones «ΑΚΡΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ» στο Σύγχρονο θέατρο για το Σάββατο 18/03/23 και Κυριακή 19/03/23 στις 18:00

🎁Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας!

📅Διάρκεια από 13/03/2023 έως 17/03/2023

✅Διαβάστε τους όρους συμμετοχής στο site μας

https://www.aylogyrosnews.gr/kliroseis/24536-oroi-symmetoxis-stous-diagonismoys-tou-aylogyros-news

✅ Πάρε μέρος εδώ:

https://www.instagram.com/p/CpvSO-0tTGk/

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η συγγραφέας μέσα από το χιούμορ και τις συνεχείς ανατροπές, καταφέρνει να αποκαλύψει με μοναδικό τρόπο τις δυσκολίες και την περιπλοκότητα, αλλά παράλληλα την αξία και την ομορφιά των ανθρώπινων σχέσεων, καθώς και της ίδιας της ανθρώπινης ύπαρξης. Οι έξι ήρωες -εκ πρώτης τόσο διαφορετικοί μα στην ουσία τους τόσο όμοιοι- εγκλωβίζονται «σε έναν ιστό αράχνης» από τον οποίο πασχίζουν να ελευθερωθούν. Δεν έχουν πολύ χρόνο όμως. Μονάχα… ως το τέλος του καλοκαιριού. Τη μετάφραση και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη σε παραγωγή της A PRIORI.

Υπόθεση

Ο πατέρας Τζιμ Χαμπλ, βιολόγος και μελισσοκόμος, πεθαίνει αρχές καλοκαιριού. Ο μοναχογιός του, Φήλιξ, αστροφυσικός ερευνητής του Κέιμπριτζ, αφήνει στην άκρη τις μελέτες του κι επιστρέφει στο πατρικό του για την κηδεία. Η σχέση του με τη μητέρα του, Φλώρα, είναι διαλυμένη και οι ακατάπαυστες διαφωνίες τους συνεχίζονται ακόμη πιο έντονα λόγω του πένθους. Η Μέρσι, φίλη της Φλώρα, προσπαθεί μάταια να κρατήσει τις ισορροπίες, ενώ το ήδη φορτισμένο τοπίο έρχονται να ταράξουν ο επιχειρηματίας Τζορτζ και η κόρη του, Ρόζι. Όλα αυτά εκτυλίσσονται στον ανθισμένο κήπο του σπιτιού των Χαμπλ τον οποίο φροντίζει ένας παράξενος κηπουρός.

Καλή επιτυχία



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35