?? Giveaway: «Μπες στην ιστορία: Τα συναισθήματα & Η Συμφιλίωση» από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

?? Giveaway: «Μπες στην ιστορία: Τα συναισθήματα & Η Συμφιλίωση» από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, ένας τυχερός θα κερδίσει τα δυο πρώτα βιβλία τις σειράς «Μπες στην ιστορία» της Χριστίνας Κωνσταντουδάκη, σε εικόνες τις Γιώτας Κοκκόση, για παιδιά από 4 ετών.

Μια  σειρά που θα βοηθήσει τα παιδιά να επεξεργαστούν με τον καλύτερο τρόπο διάφορα θέματα που τα απασχολούν. Καθώς επίσης τους  δίνεται η ευκαιρία να διαλέξουν το τέλος κάθε ιστορίας που παρουσιάζεται, να συμπληρώσουν τις σχετικές δραστηριότητες, κι έτσι να εξασκηθούν στην κριτική σκέψη και στον τρόπο διαχείρισης δύσκολων καταστάσεων.

?Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας!

?Διάρκεια από 19/07/2024 έως 26/07/2024

? Οι κληρώσεις ισχύουν για αναγνώστες από Ελλάδα.

⚠  ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Διαβάστε τους όρους συμμετοχής στο site

https://www.aylogyrosnews.gr/kliroseis/24536-oroi-symmetoxis-stous-diagonismoys-tou-aylogyros-news

✅Για να πάρετε μέρος κάντε κλικ εδώ:

https://www.instagram.com/p/C9l9-1xtDqk/

Λίγα λόγια για τα βιβλία:

«Τα συναισθήματα», σε κάθε ιστορία του βιβλίου, παρουσιάζεται ένα διαφορετικό συναίσθημα, όπως τα νιώθουν δύο αδέρφια σε καθημερινές καταστάσεις στο σπίτι, στο σχολείο και στη βόλτα.

Το συγκεκριμένο βιβλίο παρουσιάζει ένα διαφορετικό συναίσθημα σε κάθε ιστορία, όπως τα νιώθουν δύο αδέρφια σε καθημερινές καταστάσεις στο σπίτι, στο σχολείο και στη βόλτα. Οι μικροί αναγνώστες θα ταυτιστούν και θα διασκεδάσουν, ενώ οι γονείς τους θα μπορέσουν να κατανοήσουν καλύτερα τον ψυχισμό των παιδιών τους, προτείνοντάς τους εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης δύσκολων συναισθημάτων.

«Η συμφιλίωση» παρουσιάζει έναν διαφορετικό λόγο σύγκρουσης σε κάθε ιστορία, ανάμεσα σε αδέρφια, σε φίλους και σε γονείς με παιδιά. Οι μικροί αναγνώστες θα ταυτιστούν και θα διασκεδάσουν, ενώ οι γονείς τους θα μπορέσουν να κατανοήσουν καλύτερα τον ψυχισμό των παιδιών τους, προτείνοντάς τους εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης συγκρούσεων και συμφιλίωσης.

Καλή επιτυχία



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35