17 οικογενειακά SUV από 16.000 ευρώ, δικά σας…

17 οικογενειακά SUV από 16.000 ευρώ, δικά σας…

Είστε νέος οικογενειάρχης και αναζητάτε ένα SUV με καλούς χώρους και χαμηλή τιμή; Επιλέξτε το νέο σας αυτοκίνητο ανάμεσα σε 17 κορυφαίες προτάσεις.

Ανάρπαστα γίνονται τα τελευταία χρόνια τα μικρά και μικρομεσαία SUV, τα οποία έχουν αναδειχθεί στον δημοφιλέστερο τύπο αυτοκίνητου και έχουν εκθρονίσει τα πάλαι ποτέ ηγεμονεύοντα hatchback.

Οι λόγοι δεν χρήζουν… επιστημονικής ανάλυσης. Τα SUV προσφέρουν αυξημένη απόσταση από το έδαφος, χαρίζουν στον οδηγό εποπτική ορατότητα του δρόμου, εφοδιάζονται με γενναιόδωρο χώρο αποσκευών και παρέχουν άνετες μετακινήσεις στους επιβάτες. Είναι δηλαδή «ταμάμ» για τις ανάγκες μιας σύγχρονης αστικής οικογένειας

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, επίσης, πως η τιμή τους δεν διαφέρει σημαντικά από ένα μικρό-μικρομεσαίο hatchback, το οποίο συνήθως υπερισχύει μονάχα σε επιδόσεις, στιλ και αίσθηση.

Αυτή τη στιγμή, η ελληνική αγορά «πλημμυρίζει» από SUV, που απευθύνονται τόσο σε μικρά όσο και πιο μεγάλα πορτοφόλια. Εμείς στο παρόν άρθρο σας παρουσιάζουμε όσα θα αποτελέσουν τον πιστό συνοδοιπόρο σας κατά τις καθημερινές μετακινήσεις, και που η απόκτησή τους δεν απαιτεί μια περιουσία.

Ως κριτήρια επιλογής των μοντέλων έχουν οριστεί τα βασικά χαρακτηριστικά που ζητά μια νέα οικογένεια: Τιμή (το πολύ μέχρι 25 χιλιάρικα) και ευρυχωρία.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35