Ώρα ανανέωσης για το Skoda Kamiq

Ώρα ανανέωσης για το Skoda Kamiq

Το Kamiq παρουσιάστηκε το 2019 και οι άνθρωποι της Skoda μεθοδεύουν ήδη το facelift τού μικρότερου crossover μοντέλου στην γκάμα της. Οι δοκιμές εξέλιξής του έχουν ξεκινήσει ήδη επί αυστριακού εδάφους και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αλλαγές αφορούν κυρίως στο εμπρός και στο πίσω μέρος του αμαξώματος.

Πιο αναλυτικά, η εμπρός μάσκα έχει ανασχεδιαστεί, οι προφυλακτήρες είναι πιο ογκώδεις και οι αεραγωγοί έχουν διαφορετικό μοτίβο, συγκριτικά με ό,τι ισχύει στο υπάρχον μοντέλο. Πέραν αυτών, φαίνεται ότι θα διατηρηθεί η διαχωρισμένη μορφοποίησή τους μεταξύ των φώτων ημέρας και των εμπρός προβολέων.

Στο πίσω μέρος, βάσει των έως τώρα πληροφοριών, οι αλλαγές στο επανασχεδιασμένο Kamiq θα αφορούν στην τοποθέτηση νέων LED φωτιστικών σωμάτων.

Ουσιαστικές αλλαγές δεν υπάρχουν στην γκάμα των κινητήρων, με τους οποίους διατίθεται το Kamiq στη ευρωπαϊκή αγορά. Ωστόσο, αναμένεται να έχουν κάποια βελτίωση αναφορικά με μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Θυμίζουμε ότι κάτω από το καπό του Kamiq υπάρχουν τόσο ο 1.0 TSI των 95 ίππων και των 110 ίππων, αντίστοιχα, όσο και o 1.5 TSI των 150 ίππων. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να το αποκτήσουν και με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, πέραν των χειροκίνητων πέντε σχέσεων (στην εκδοχή των 95 ίππων) ή έξι σχέσεων.

Πηγή: https://www.protothema.gr/

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35