«ΚΟΡΙΤΣΙ Α» της Αμπιγκεϊλ Ντιν… στην προθήκη της αυλής μας

«ΚΟΡΙΤΣΙ Α» της Αμπιγκεϊλ Ντιν… στην προθήκη της αυλής μας

Ανάμεσα στα καλύτερα crime βιβλία για το 2021 είναι το «Κορίτσι Α», το δεύτερο μυθιστόρημα της Αμπιγκεϊλ Ντιν, σε μετάφραση της Χριστίνας Σωτηροπούλου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

«Το Κορίτσι Α», απάντησε. «Το κορίτσι που απέδρασε. Αν κατάφερνε ένας από σας να ξεπεράσει ό,τι έγινε, αυτή θα ήσουν εσύ».

Η Λεξ Γκρέισι δε θέλει να σκέφτεται την οικογένειά της. Δε θέλει να σκέφτεται τα χρόνια που πέρασε στο Σπίτι του Τρόμου των γονιών της. Και δε θέλει να σκέφτεται τον εαυτό της ως το Κορίτσι Α: το κορίτσι που απέδρασε.

Όταν η μητέρα της πεθαίνει στη φυλακή και αφήνει στη Λεξ και στα αδέρφια της το οικογενειακό σπίτι, η νέα γυναίκα συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί πλέον να αποφεύγει το παρελθόν της. Μαζί με την αδερφή της, Ίβι, έχει σκοπό να μετατρέψει το Σπίτι του Τρόμου σε κάτι καλό. Αλλά πρώτα πρέπει να συμφιλιωθεί με τα έξι αδέρφια της – και με τα χρόνια που μοιράστηκαν ως παιδιά.

Όμορφα γραμμένο και απίστευτα δυνατό, το ΚΟΡΙΤΣΙ Α είναι μια ιστορία λύτρωσης, τρόμου και αγάπης.

 

κοριτσι Α

 

Διάβασε ένα απόσπασμα εδώ:

https://apps.psichogios.gr/pdf/preview/el/24150

Δες το βίντεο για το βιβλίο εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=ZoouGf7P1KQ

Απόκτησέ το εδώ:

https://www.psichogios.gr/el/koritsi-a.html

 

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Α

 

Η ΑΜΠΙΓΚΕΪΛ ΝΤΙΝ γεννήθηκε στο Μάντσεστερ και μεγάλωσε στο Πικ Ντίστρικτ. Πήρε πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, με άριστα στην αγγλική φιλολογία. Αφού δούλεψε ως πωλήτρια στο βιβλιοπωλείο Waterstones, εργάστηκε για πέντε χρόνια ως δικηγόρος στο Λονδίνο και το καλοκαίρι του 2018 πήρε άδεια για να ολοκληρώσει το ΚΟΡΙΤΣΙ Α, πριν από τα τριακοστά της γενέθλια. Τώρα εργάζεται στο νομικό τμήμα της Google και γράφει το δεύτερο μυθιστόρημά της.Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35