«Τα Βλέπω» της Γιώτας Καλαμαρά… στην προθήκη της αυλή μας

«Τα Βλέπω» της Γιώτας Καλαμαρά… στην προθήκη της αυλή μας

Χαρτοπαιξία, βιαιότητα, αλκοολισμός… θα συναντήσεις στο πρώτο προσωπικό έργο της Γιώτας Καλαμαρά «Τα βλέπω» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γράφημα.

Ο Δημήτρης είναι ένας άντρας εθισμένος σε καταστροφικά πάθη.

Στο δρόμο του βρίσκεται ο Νίκος, στο πρόσωπο του οποίου διακρίνει τον νεότερο εαυτό του. Ένας περίεργος δεσμός πλέκεται μεταξύ τους καθώς τα πάθη ξετυλίγονται το ένα μετά το άλλο.

Ένα τουρνουά πόκερ, ένα πτώμα με θρυμματισμένο κεφάλι και ένοχα μυστικά που απειλούν να αποκαλυφθούν, υπό το άγρυπνο βλέμμα μια σκιάς.

 

τα βελη

 

Διάβασε ένα απόσπασμα εδώ:

https://grafima.com.gr/wp-content/uploads/images/Site-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-59.pdf

Απόκτησέ το εδώ:

https://grafima.com.gr/%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1/%cf%84%ce%b1-%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%80%cf%89/

Δείτε το βίντεο για το βιβλίο εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=XUkr8xG0aMA&t=39s

 

καλαμαρα

 

H Γιώτα Καλαμαρά γεννήθηκε στην Ηλεία το 1978 και τον τελευταίο χρόνο εγκαταστάθηκε μόνιμα στο νομό με το σύζυγο και τα δίδυμα αγόρια τους, έπειτα από είκοσι τρία έτη διαβίωσης και εργασίας στην πρωτεύουσα. Εργάζεται στο Ελληνικό Δημόσιο. Αγαπάει τα ζώα, τα ταξίδια, τα βιβλία και τη δημιουργική απασχόληση με χειροτεχνίες. Διηγήματά της έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς και περιλαμβάνονται σε ανθολογίες των εκδόσεων «Γράφημα, i write, Συμπαντικές διαδρομές». Η νουβέλα «Τα βλέπω» είναι το πρώτο προσωπικό της έργο.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35