Ford Puma: Το ασφαλέστερο μικρό SUV

Ford Puma: Το ασφαλέστερο μικρό SUV

Το νέο Ford Puma αποτελεί το πρότυπο στην κατηγορία του σε ό,τι έχει να κάνει με τα συστήματα υποβοήθησης αλλά και την παθητική ασφάλεια που προσφέρει το κορυφαίας στιβαρότητας αμάξωμά του.

Έχοντας πλέον κυριαρχήσει στην αγορά, τα μικρά SUV είναι πλέον η κατηγορία στην οποία επικεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κοινού. Και για να ξεχωρίσεις σε αυτό το δύσκολο ανταγωνιστικό τοπίο, χρειάζεται να δημιουργήσεις αυτοκίνητα με πολλά χαρίσματα και ξεχωριστή προσωπικότητα.

Αυτό το στοίχημα κέρδισε με την πρώτη της προσπάθεια η Ford. Το νέο Puma ξεχειλίζει από χαρακτήρα, είναι όμορφο και δυναμικό, και συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα Ford να ξεχωρίζει. Με πρώτο και καλύτερο τον σπορ οδηγικό του χαρακτήρα, κάτι που το καθιστά μοναδικό για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Όμως η Ford δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Κατάφερε παράλληλα να φέρει στην αγορά ένα απόλυτα πρακτικό αυτοκίνητο της κατηγορίας του, με μεγάλους χώρους, έξυπνες λύσεις και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Και σε όλα αυτά πρόσθεσε και κάτι που πλέον θεωρείται απαραίτητο σε κάθε σύγχρονο αυτοκίνητο: το πληρέστερο πακέτο συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης της οδήγησης.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35