Ένας Βατσλίκ… δεν σε κάνει ομάδα. Είναι μακρύς ο δρόμος

Ένας Βατσλίκ… δεν σε κάνει ομάδα. Είναι μακρύς ο δρόμος

Ο κακός... χαμός που έγινε για το ποιοι θα μπουν στη Ριζούπολη για το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο τελείωσε και η Ένωση ενημέρωσε πως την Παρασκευή κυκλοφορούν εισιτήρια προς διάθεση.

Το θέμα του χαφ παραμένει σε πρώτο πλάνο, καθώς οι “κίτρινοι” κρίνουν επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή. Στόχος των ανθρώπων του Άρη είναι να τελειώσει άμεσα η συγκεκριμένη κίνηση, προκειμένου στη συνέχεια το βάρος να πέσει στην απόκτηση στόπερ και επιθετικού.

Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Το νέο πρόβλημα που προέκυψε αφορά τον Σίτο, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο.

Οι ποδοσφαιριστές του Κρις Κόουλμαν ανεβάζουν ρυθμό για το παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (28/08, 21:45, Novasports Prime).

Ανακοίνωση κατά του Οσβάλντ Τανσό εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του Γάλλου προπονητή αναφορικά με το "διαζύγιο" με την ομάδα της Μαγνησίας.

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει στον Ιωνικό με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Αν και δεν μας έπεισε ότι έχει «ομάδα», ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι του, μετά την πρόκριση επί του Απόλλωνα Λεμεσού στα playoffs του Europa League με 3-1 στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια). Οι Πειραιώτες μετά την πρόκριση στα πέναλτι επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας, τα κατάφεραν στη “ρώσικη ρουλέτα” και απέναντι στους Κύπριους και περιμένουν την κλήρωση των ομίλων του Europa League.

Στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια επέστρεψαν οι Χουάν Νέιρα και Νουά Ντίκο ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Με βάση τα Μέσα από την Πορτογαλία ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Ο Παναθηναϊκός θα λάβει περίπου 4.5 εκατομμύρια ευρώ και 30% ποσοστό μεταπώλησης.

Κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού βρίσκεται ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τον 29χρονο Έλληνα επιθετικό, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στη Μολδαβία με τη Σέριφ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ο Ρουμάνος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ιβάν Νάσμπεργκ και Γιάννη Μιχαηλίδη, ωστόσο στη διάθεση του επιστρέφουν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ράφα Σοάρες.

Τα “αποκαλυπτήρια” στις νέες εμφανίσεις έκανε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη στους “Ζωσιμάδες”. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” παρουσίασε τέσσερις καινούργιες εμφανίσεις και την παράσταση έκλεψε μια λευκή φανέλα με το ρολόι της πλατείας, το τζαμί στο κάστρο, το Στάδιο των “Ζωσιμάδων”, αλλά κι ένα πέτρινο γεφύρι, χαρακτηριστικό της ομορφιάς των Ζαγοροχωρίων.

Πηγή: https://www.novasports.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35