ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Πόσο έχουν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ;

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Πόσο έχουν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ;

Η υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ θα σημάνει τη στιγμή που τα φώτα το παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού θα στραφούν για ακόμα μια φορά στην Ελλάδα.

Το εγχείρημα της Εκκίνησης ενός αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA και μιας υπερειδικής διαδρομής από τον αγωνιστικό χώρο ενός σταδίου χωρητικότητας 69.000 θεατών, ακόμη και ως σύλληψη εντυπωσιάζει.

Την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, στις 19:30, η Ελλάδα θα «μεταδώσει» αυτήν την εικόνα σε 150 χώρες στον κόσμο, με περίπου 50 εκατομμύρια τηλεθεατές να απολαμβάνουν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες το πέρασμα (ανά ζευγάρια) 70 αγωνιστικών αυτοκινήτων από την ασφάλτινη, παράλληλη ειδική διαδρομή συνολικού μήκους 1,95 χλμ., που θα στηθεί εντός του αγωνιστικού χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.

Δεκάδες χιλιάδες… περισσότερο τυχεροί, θα ζήσουν τη στιγμή από τις κερκίδες του γηπέδου, έχοντας νωρίτερα την ευκαιρία να περιηγηθούν στον περιβάλλοντα χώρο του, όπου θα εξελίσσονται παράλληλες δραστηριότητες.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την ΕΚΟ Super Special Stage OAKA συνεχίζεται από την πλατφόρμα του viva.gr με τις τιμές να ξεκινούν από τα 10 ευρώ, ενώ, συνολικά 40.000 εισιτήρια έχουν μέση τιμή τα 18,5 ευρώ.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35