ALPHA: Έρχεται ο «Γιατρός» - Βασισμένο σε αληθινή ιστορία

ALPHA: Έρχεται ο «Γιατρός» - Βασισμένο σε αληθινή ιστορία

Ο ALPHA την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά προσφέρει στο κοινό ακόμη περισσότερες επιλογές θέασης όσον αφορά στη μυθοπλασία. Ύστερα από τον «Σασμό», τον «Παράδεισο των κυριών», το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», το «Φόνοι στο καμπαναριό» και «Το προξενιό της Ιουλίας», μια ακόμη σειρά μπαίνει στη σκαλέτα του προγράμματος.

Πρόκειται για ένα δράμα, το πρωτότυπο σενάριο του οποίου μας έρχεται από την Ιταλία με τίτλο «Nelle tue mani (Στα χέρια σου)» και προβάλλεται από το 2020 στο RAI UNO. Μάλιστα, η υπόθεση που θα αναπτυχθεί σε 32 επεισόδια, είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του δρ Pierdante Piccioni που μετά από ένα τροχαίο στον περιφερειακό της Γιάβιας, έπαθε αμνησία έχοντας ένα κενό μνήμης 12χρόνων.

Ο ελληνικός τίτλος είναι «Ο γιατρός». Τη σκηνοθεσία έχει ο Γιώργος Παπαβασιλείου που έβαλε την υπογραφή του στο «Καρτ ποστάλ» της ΕΡΤ και την απόδοση σεναρίου ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης. Στο trailer που κυκλοφόρησε παρακολουθούμε σκηνές από τα επεισόδια, στη λογική μιας ταινίας μικρού μήκους, εξαιρετικής αισθητικής, με μουσική επένδυση το «Chasing  Cars» των «Snow Patrol».

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35