Το νέο Peugeot 408 είναι το ομορφότερο coupe SUV

Το νέο Peugeot 408 είναι το ομορφότερο coupe SUV

Τον τίτλο του πιο εκθαμβωτικού Λέοντα διεκδικεί το νέο Peugeot 408, με το τετράθυρο coupe των Γάλλων να ενσωματώνει στη σχεδίασή του SUV χαρακτηριστικά και να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το ολοκαίνουργιο Peugeot 408 είναι η τελευταία μέχρι στιγμής πρόταση της γαλλικής εταιρείας στη μεσαία κατηγορία και σίγουρα ένα μοντέλο που θα μας απασχολήσει πολύ τους επόμενους μήνες.

Με μήκος που φτάνει στα 4.687 χλστ. και πλάτος και ύψος στα 1.848 και 1.478 αντίστοιχα, το νέο μοντέλο της Peugeot υπόσχεται ευρυχωρία για τους επιβαίνοντες αλλά και τις αποσκευές τους χωρίς να κάνει συμβιβασμούς στον τομέα του design. Μια ματιά άλλωστε στις εντυπωσιακές γραμμές του νέου 408 είναι αρκετή για να κερδίσει τον παρατηρητή ότι μπροστά του βρίσκεται ένα διαφορετικό αυτοκίνητο από τα υπόλοιπα της μικρομεσαίας κατηγορίας με τους Γάλλους να μην το αποκαλούν επίσημα SUV αλλά να τολμούν να διασταυρώνουν στοιχεία από διαφορετικούς κόσμους.

Το νέο Peugeot 408 πηγαίνει τη γνωστή σχεδιαστική φιλοσοφία της Peugeot ένα βήμα παραπέρα με την fastback αεροδυναμική σχεδίαση του αμαξώματος και την μεγάλη κλίση της οροφής στο πίσω μέρος να «δένουν» αρμονικά με τις μεγάλες διαστάσεις και να δημιουργούν ένα άκρως δυναμικό αλλά την ίδια στιγμή κομψό σχήμα. Οι επιρροές από τον κόσμο των SUV έρχονται από τη σχετικά μεγάλη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος που φτάνει στα 189 χιλιοστά με το 408 να φέρει παράλληλα σκουρόχρωμες προστασίες τόσο στους θόλους όσο και περιμετρικά του αμαξώματος.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

https://www.carandmotor.gr/themata/neo-peugeot-408-einai-omorfotero-coupe-suv 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35