Παναθηναϊκός: 8ος σκόρερ στην Ευρώπη ο Αϊτόρ – Στην κορυφή ο Χάαλαντ

Παναθηναϊκός: 8ος σκόρερ στην Ευρώπη ο Αϊτόρ – Στην κορυφή ο Χάαλαντ

Δείτε την πρώτη δεκάδα των κορυφαίων σκόρερ…

Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, είναι ο κύριος «εκφραστής» της επιθετικής λειτουργίας του Παναθηναϊκού, που έχει μία εξαιρετική και χωρίς βαθμολογική απώλεια, πορεία στην εφετινή Super League. Ο Ισπανός επιθετικός των «πρασίνων», μετρά οκτώ γκολ σε επτά αγώνες και 601 λεπτά συμμετοχής, απολογισμός, που τον φέρνει στην 8η θέση των κορυφαίων σκόρερ της Ευρώπης.

Ο σχετικός κατάλογος, περιλαμβάνει, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Αυστρίας, του Βελγίου, της Σκωτίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ρωσίας, της Ελβετίας, της Τουρκίας και της Ουκρανίας.

Και μέχρι στιγμής, ο εκπληκτικός Ερλινγκ Χάαλαντ, είναι επικεφαλής με 15 γκολ σε 9 αγώνες με τα «χρώματα» της Μάντσεστερ Σίτι. Τον νεαρό Νορβηγό, ακολουθούν ο Ολλανδός άσος της Σπαρτάκ Μόσχας, Κουϊνσι Πρόμες με 11 γκολ σε 12 αγώνες και ο επιθετικός από τον Ισημερινό, Ενερ Βαλένσια, ο οποίος έχει σημειώσει 10 γκολ σε επτά ματς με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ.

Ακριβώς πίσω από την πρώτη τριάδα, βρίσκεται ο Κροάτης, Αντόνιο Τσολάκ, ο οποίος «μεταμορφώθηκε» πηγαίνοντας στη Ρέϊντζερς από τον ΠΑΟΚ και έχει πετύχει 10 γκολ, αλλά σε εννέα αναμετρήσεις. Ο κορυφαίος Ευρωπαίος σκόρερ της τελευταίας διετίας, ο Πολωνός, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, είναι στην πέμπτη θέση με εννέα γκολ σε οκτώ συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα.

Δείτε τη σχετική λίστα ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35