Kia Sportage: Δοκιμάζουμε το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023»

Kia Sportage: Δοκιμάζουμε το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023»

Το νέο Kia Sportage ανέβηκε επίπεδο και αποτελεί μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στην απαιτητική κατηγορία των οικογενειακών SUV.

H βράβευση του Kia Sportage ως «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2023 μόνον έκπληξη δεν προκαλεί στους φίλους της αυτοκίνησης. Η κορεάτικη μάρκα βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε ανοδική πορεία, ενώ το Sportage πέμπτης γενιάς αποτελεί επί της ουσίας ένα ευρωπαϊκό μοντέλο, αφού σχεδιάστηκε, εξελίχθηκε, δοκιμάστηκε και παράγεται στη Γηραιά Ήπειρο.

Επιπρόσθετα, άλλαξε εντελώς επίπεδο σε σχέση με το μοντέλο τέταρτης γενιάς, αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη σε τομείς, όπως η χρηστικότητα, η ποιότητα κατασκευής και η οδηγική αίσθηση, που το επανατοποθετούν με αναβαθμισμένο κύρος στην αγορά.

Με σήμα κατατεθέν την Tiger Nose

Το εξωτερικό ντιζάιν του δυναμικού SUV ποντάρει στη δύναμη των αντιθέσεων και απαρτίζεται από μία σύνθεση καθαρών επιφανειών με μυώδη χαρακτηριστικά και εκλεπτυσμένα γραφικά. Σημεία αναφοράς του νέου Sportage είναι η σύγχρονη μάσκα «Tiger Nose», οι προβολείς LED και τα στυλάτα φώτα ημέρας, ενώ το πίσω μέρος διαθέτει κυρίως διαχρονικά σχεδιαστικά στοιχεία, που παντρεύονται αρμονικά με τη δυναμική αρχιτεκτονική της πίσω κολόνας. Μία ιδιαίτερη πινελιά εξατομίκευσης συνιστά η και η δυνατότητα παραγγελίας του Kia Sportage με δίχρωμο αμάξωμα για πρώτη φορά στην ιστορία του επιτυχημένου SUV.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35