Αυτά είναι τα ανανεωμένα Skoda Scala και Kamiq

Αυτά είναι τα ανανεωμένα Skoda Scala και Kamiq

Η τσέχικη εταιρία ανανεώνει τα δύο σημαντικά μοντέλα της, με αισθητικές βελτιώσεις και αναβάθμιση στην τεχνολογία που παρέχουν.

Το δίδυμο της Skoda στην μικρομεσαία κατηγορία, το hatchback Scala και το SUV Kamiq περνούν από ένα facelift ώστε να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ευρωπαίων αγοραστών.

Το Scala που παρουσιάστηκε το 2019 έχει πωλήσει μέχρι σήμερα 230.000 μονάδες ενώ το Kamiq έχει φθάσει τις 351.000 μονάδες μέχρι στιγμής σε 60 αγορές παγκοσμίως.

Η Škoda παρουσίασε τώρα τα Scala και Kamiq με εκτεταμένες αναβαθμίσεις. Το Scala δείχνει τώρα ακόμα πιο δυναμικό, θυμίζοντας τη μελέτη Vision RS concept με την αναθεωρημένη μάσκα Škoda, τους λεπτότερους προβολείς, τις επανασχεδιασμένες ποδιές εμπρός και πίσω και τις εντυπωσιακές αεροκουρτίνες.

Το Kamiq διαθέτει πλέον μια μεγαλύτερη, πιο όρθια μάσκα Škoda, ενώ οι νέες ποδιές με εντυπωσιακούς διαχύτες του προσδίδουν πιο στιβαρό SUV χαρακτήρα. Επιπλέον, οι χαρακτηριστικοί διαιρούμενοι προβολείς του Kamiq έχουν νέες αναλογίες: το πάνω φωτιστικό στοιχείο είναι ακόμα πιο λεπτό, ενώ το κάτω έχει μεγαλώσει σε μέγεθος.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35