VW Tiguan: Aλλάζει την ζωή σου με 28.900 ευρώ ή 3,9% επιτόκιο

VW Tiguan: Aλλάζει την ζωή σου με 28.900 ευρώ ή 3,9% επιτόκιο

Το best seller στην κατηγορία των SUV, το VW Tiguan παρουσιάζεται αυτοπροσώπως με ελκυστική τιμή 28.900 ευρώ και πολύ χαμηλό επιτόκιο αγοράς, 3,9%.

Ένα αυτοκίνητο σύγχρονο, πληθωρικό, με πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου διαθέτει πλειάδα τεχνολογικών συστημάτων που το διατηρούν στην κορυφή της κατηγορίας του.

Το μέγεθος του Tiguan υποδεικνύεται από το μεγάλο μήκος των 4,509 μ., το πλάτος των 1,859 μ. (χωρίς τους καθρέφτες) και το ύψος των 1,665 μ., που το καθιστούν από τα μεγαλύτερα στα C-SUV.

Εμφάνιση που προκαλεί

Το στυλ πάντα έπαιζε ρόλο στην επιλογή ενός υποψήφιου αγοραστή. Αν σου κεντρίσει το μάτι, προχωράς στα ενδότερα. Και το VW Tiguan μπορεί να σε αιχμαλωτίσει, με τη φαρδύτερη μάσκα και τις οριζόντιες γρίλιες, τα LED φωτιστικά με διπλούς προβολείς σε κάθε άκρη (προαιρετικοί οι προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix, που περιλαμβάνουν και σύστημα διαρκώς προσαρμοζόμενου φωτισμού μεγάλης σκάλας «Dynamic Light Assist»), το δυναμικό κάτω μέρος του προφυλακτήρα με τους τρομερούς αεραγωγούς, τα LED πίσω φωτιστικά και το ψηλότερο καπό. Οι σμιλεμένες γραμμές, οι ράγες οροφής, η πίσω αεροτομή, τα μαύρα προστατευτικά στους θόλους των τροχών και το σπορτίφ τελείωμα με τις απολήξεις της εξάτμισης εκατέρωθεν του προφυλακτήρα, δημιουργούν ένα σύνολο που δεν περνά απαρατήρητο στον δρόμο.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35