Τα λάθη ή σε γονατίζουν ή σε απογειώνουν σε βάθος χρόνου

Τα λάθη ή σε γονατίζουν ή σε απογειώνουν σε βάθος χρόνου

Έτσι πρέπει να δούμε τα προχθεσινά αποτελέσματα των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, καθώς τίποτα δες τελείωσε και όλα κρίνονται στο 90+

Ο Ολυμπιακός, αν και έκανε «καραμπινάτα» λάθη στην άμυνα, είχε τον Φορτούνη σε φοβερή ημέρα και πήγε μέσα στο Καραϊσκάκη, τη νίκη…

Ο ΠΑΟΚ, με παίχτες που έτρωγαν σίδερα… έκαναν λάθη, αλλά με την τύχη και το πείσμα, έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και νικήσαν με 2-3.

Η ΑΕΚ τώρα, αν και έπαιξε άριστα… τα έχασε όλα μετά την αποβολή και το «χάρτινο» πέναλτι!

Τέλος, ο Παναθηναϊκός, με τραγικά λάθη στην άμυνα έμεινε πίσω στο σκορ και από τη στιγμή που αναγκάστηκε να κυνηγήσει το γκολ… έχασε το τόπι και ένα τσουβάλι ευκαιρίες. Ευκαιρίες που δεν χάνονται, ευκαιρίες που αν έμπαινε η μπάλα στο πλεκτό, θα μιλούσαμε σήμερα για θρίαμβο.

Όμως ο Φώτης είναι μόνος του και αν δεν μπει ένας φουνταριστός στη μικρή περιοχή… θα μένει όλο και πιο συχνά στο «αχ»!!!

Ευκαιρία λοιπόν και μάθημα προς όλους: το τόπι για να μπει στα δίχτυα θέλει θράσος και παίχτες «καμικάζι», που θα χάσει ένα… αλλά θα βάλει δέκα.

Και οι τέσσερις ομάδες έχουν στο δυναμικό τους τέτοιους παίχτες. Το μόνο που μένει είναι να τους «απασφαλίσουν» οι προπονητές και να τους δείξουν περισσότερη εμπιστοσύνη.

Μια απόφαση είναι…  όλα μπορούν ν’ αλλάξουν προς το καλύτερο.

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35