Σκάνδαλο: Έκανε έρωτα ο αγροτικός γιατρός, με τη γυναίκα του κοινοτάρχη

Σκάνδαλο: Έκανε έρωτα ο αγροτικός γιατρός, με τη γυναίκα του κοινοτάρχη

Υπάρχει θέμα, υπάρχει κρίση, το είπαν σου λέω στις ειδήσεις. Το σχολίασαν οι «ειδικοί», μιλάμε τέτοια ανάλυση δεν έχω ξαναδεί.

Μου αρέσει που κάποτε κοροϊδεύαμε τις κατίνες και τις κουτσομπόλες της γειτονιάς και τώρα Ευρωπαίοι πια, καθόμαστε σαν ηλίθιοι και ακούμε το κοντό και το μακρύ του κάθε «ειδικού».

Σχοινί σου κάνουν την κλωστή και αν πέσεις στο λάκκο που σου έχουν σκάψει, βουτάς με τα μούτρα στα σκατά!

Η θεματολογία τους, πλούσια. Τίποτα δεν αφήνουν να πέσει κάτω, αφού το σκύψιμο για το «σαπούνι» τους τρομάζει και τους προκαλεί δυσφορία.

Έτσι καλό μου ανθρωπάκι, ό,τι για εμάς τους κοινούς θνητούς είναι φυσιολογικό, γι’ αυτούς είναι πρώτη είδηση και άρα θέλει την ανάλογη ανάλυση.

Ανέτειλε ο ήλιος το πρωί, χωρίς το «κικιρίκου» του πετεινού στην Τρανή Ραχούλα; Υπάρχει πρόβλημα. Πιθανόν τα UFO να τον απήγαγαν και με τη φίμωση του «ξυπνητηριού» της φύσης, να στοχεύουν στην παγκόσμια «σφαγή των ύπνων».

Δεν κάνουν αβγά οι κότες του κυρ Βασίλη εδώ και μήνες; Υπάρχει πρόβλημα. «Σίγουρα αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα και αυτό πρέπει να ερευνηθεί», λέει ο ένας, για να προσθέσει ο διπλανός του: «Ο καθημερινός βιασμός της φύσης και οι συχνές ερωτικές ατασθαλίες των πετεινών, είναι φυσικό να δημιουργούν ένα κλίμα ανασφάλειας στα συμπαθέστατα πτηνά, με αποτέλεσμα το σπέρμα του κόκορα να μένει για ώρες έξω από τη μήτρα της κότας και αυτό να είναι η αιτία της μη σωστής σύλληψης του εμβρύου». Για το ποια μήτρα μιλάει, είναι δικό του θέμα…

Δεν κατεβάζει η γίδα γάλα; Είναι δυνατόν; Πως έγινε αυτό; Μήπως είναι κακό σημάδι; Μήπως πρέπει να πάμε να τη διαβάσει ο ιερέας στην εκκλησία; Μήπως …

«Όχι,», απαντά κοφτά ο ξερόλας και σου κόβει την ανάσα. «Η μη ροή γάλατος από τους μαστούς της γίδας είναι αποτέλεσμα κακοποίησης της θηλής και φυσικό επακόλουθο της συχνής μαστομάλαξης από ανειδίκευτους χωρικούς», σου λέει στη συνέχεια και σε φτάνει στο σημείο να του φέρεις τη γίδα στο κεφάλι.

Κάηκαν τα μαρούλια στον κήπο και ο κρεμμυδάς έφαγε τα σκόρδα; Καταστροφή!

«Η φύση εκδικείται και να τα σημάδια που στέλνει σ’ όλους αυτούς που δεν τη σέβονται και αδιαφορούν για τις συνέπειες», λέει ο ειδικός μελετητής-αναλυτής –στοχαστής, για να έρθει ο κηπουρός- εντομολόγος-ουρολόγος και να προσθέσει πως «το ουρικό οξύ των χωρικών είναι αυξημένο το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με μελέτες του πανεπιστημίου της Κρύας Βρύσης, με αποτέλεσμα η εδαφολογική μάζα να συλλέγει τόνους αποβλήτων και μοιραία να τα ξερνάει σ’ ό,τι φυτεύεται από άπειρους γεωργούς κομπογιαννίτες».

Βρέθηκε κατσαρίδα στην ποικιλία του ούζου στο καφενείο του κυρ Προκόπη; Έγκλημα.

«Εδώ κύριοι μιλάμε για εμπόριο λαθραίων κρεάτων που έχουν λήξει εδώ και χρόνια, αλλά ο επιχειρηματίας για να μη του μείνουν στα ψυγεία και εκτεθεί σε οποιανδήποτε έλεγχο, τα διαθέτει στους αθώους πολίτες αυτής της δύσμοιρης χώρας που συνέχεια μετράει τις πληγές της», δηλώνει με ύφος ρήτορα ο ειδικός των τροφών, για να συνηγορήσει μαζί του ο καφετζής της άλλης πλατείας, λέγοντας: «Ενώ εγώ που συνέχεια φροντίζω να είμαι καθαρός και έντιμος απέναντι στους πελάτες μου, το μόνο που καταφέρνω είναι να πληρώνω μεγάλα ποσά στην εφορία και στο δήμο, χωρίς να έχω τις ανάλογες απολαβές. Ζητάω την προστασία του κράτους και το κλείσιμο του άλλου καφενείου».

Έκανε έρωτα ο αγροτικός γιατρός με τη γυναίκα του κοινοτάρχη; Σκάνδαλο.

«Εδώ μιλάμε για ανήκουστα πράγματα. Αν είναι δυνατόν! Πως ο γιατρός που ορκίστηκε στον Ιπποκράτη ασελγούσε σε βάρος της γυναίκας του προσώπου που ασκεί εξουσίας; Πως είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερος αυτός ο σάτυρος;», έλεγε και ξανάλεγε η κοινωνική λειτουργός, κάθε λίγο και λιγάκι όταν άλλοι συγχωριανοί κατέθεταν την προσωπική τους άποψη, παρά το μονόλογο της σιτεμένης δασκάλας, που μεταξύ άλλων έλεγε: «Έρχονται μας μαρκαλάνε τις γυναίκες και μετά πάνε στην πόλη και ανοίγουν ιατρεία με ραντεβού, αδιαφορώντας τι αφήνουν πίσω τους. Αυτό είναι το επίπεδό μας. Να κάνουν όλοι ελεύθεροι σεξ και εμείς, τα ηθικά άτομα να μην έχουμε δει χαρά στα σκέλια μας ποτέ. Αίσχος! Αυτό είναι το κράτος; Αυτή είναι η παιδεία που θα διδάξουμε στα παιδιά μας;»

«Γι’ αυτό η ύπαιθρος υποφέρει. Γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί της, γιατί όλοι κάνουν το αγροτικό τους και φεύγουν, γιατί κανείς δεν την ερωτεύτηκε, γιατί κανείς δεν θήλασε από το πλούσιο στήθος της, γιατί ποτέ κανείς δεν θυσιάστηκε γι’ αυτή», έλεγε και ξανάλεγε ο δικηγόρος του κοινοτάρχη, αν και αργότερα μαθεύτηκε ότι και αυτός είχε κάνει σλάλομ στο κρεβάτι της γυναίκας του πελάτη του.

Κι αν «η επαρχία είναι γεμάτη από αφελείς και κουτούς», όπως λένε και φωνάζουν οι μορφωμένοι – κόπανοι – είρωνες – χλεβασάκιδες - ύπουλοι ειδικοί, στην πρωτεύουσα που είναι μαζεμένοι όλοι οι σοφοί, γιατί  γίνεται της …

Όποια και να πεις, μέσα θα πέσεις, αφού είπαμε υπάρχει θέμα. Σε όποια γωνιά και αν κοιτάξεις, κάτι θα βρεις. Και αν δεν βρεις εσύ που δεν είσαι ανοιχτομάτης, θα βρουν αυτοί. Οι φωστήρες μας οι ειδικοί!

Αυτοί που κάνοντας τα φύλλα της ελιάς «φραπέ» πίστεψαν ότι εξόντωσαν τον καρκίνο. Αυτοί που βράζοντας μαντζούνια και ψήνοντας κεφαλάκια στο φούρνο, νόμισαν ότι βρήκαν το τέλειο ερωτικό φίλτρο που τιθασεύει κάθε ερωτική επανάσταση και πνίγει ανώμαλες διαστροφές!

Σε χώρισε η γυναίκα σου και έχασες το φως σου; Πάρε τηλέφωνο τον ειδικό, για να σε σώσει. Να σου δώσει τη σωστή συμβουλή, να σε καθοδηγήσει σωστά και στο τέλος να σε κάνει ρόμπα σε όλα τα κανάλια ως το μοναδικό δίποδο που κυκλοφορεί με κέρατα και αφρίζει από το κακό του.

Σε έπιασε ο άντρα σου στο κρεβάτι με τον ανιψιό σου και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έκανες σεξουαλική αγωγή στο μωρό; Τηλέφωνο στην ειδική στα θέματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και ερωτικού ενθουσιασμού για να σε στηρίξει σ’ αυτό το Γολγοθά που η ζωή σ’ ανάγκασες ν’ ανέβεις! Κουράγιο.

Πήρε ο μπάρμπα Μήτσος βιάγκρα και έχει φύγει από το σπίτι; Συναγερμός. Δώσε σήμα στα τηλεοπτικά τσακάλια να δημοσιοποιήσουν το γεγονός, ειδοποίησε λοιπούς συγγενείς και φίλους για το ατυχές γεγονός, στείλε φαξ σε πληγωμένες καρδιές ν’ ανοίξουν τις πόρτες των σπιτιών τους για να υποδεχθούν το «γαλάζιο ταύρο» και εσύ κλειδαμπαρώσου, πριν είναι αργά.

Εκτός αν θες να γίνεις θέμα και θέαμα ακατάλληλο για ανηλίκους!

αντε

(απόσπασμα από το βιβλίο «Άντε και σας πίστεψα» του Παύλου Ανδριά, που  κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΑΜΒΟΣ, Χ. Τρικούπη 31, τηλ. 210-3300443 – Για παραγγελία: https://pavlosandrias.gr/publications/books/ante-kai-sas-pistepsa )



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35