10 χρόνια aylogyrosnews: Ένα μοναδικό «μπουκέτο» ευχών από εσάς στην αυλή μας…

10 χρόνια aylogyrosnews: Ένα μοναδικό «μπουκέτο» ευχών από εσάς στην αυλή μας…

Πέρασαν 10 χρόνια από εκείνο το απόγευμα της 17ης Μάϊου που «ανοίξαμε»… την αυλή μας και αρχίσαμε να φιλοξενούμε - να γνωρίζουμε πρόσωπα και γεγονότα, με το δικό τους ξεχωριστό ταπεραμέντο.

Σήμερα, 10 χρόνια  μετά και καθώς τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορωνοϊού, δεν μας επιτρέπουν να γιορτάσουμε αυτά τα γενέθλιά μας όπως θα θέλαμε και όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια, θα θέλαμε τη δική σας ευχή, το δικό σας σχόλιο, ώστε εμείς με της σειρά μας να το μεταφέρουμε στους αναγνώστες  μας και σε όσους από την πρώτη στιγμή στηρίζουν αυτή μας τη δράση.

Οι «ευχές» τους, μοναδικές…

Αγαπητοί μου φίλοι, εύχομαι σ' εσάς και τον «Αυλόγυρο» ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  με υγεία και πάντα επιτυχίες!

Αγγελική Σύρρη - Στεφανίδου (συγγραφέας)

 

αει φερειν

Αγαπημένοι μας, για τα γενέθλια σας ευχόμαστε η αυλή σας να είναι πάντα μια φωτεινή γωνιά για το Βιβλίο και μια ζεστή  αγκαλιά για τον Πολιτισμό!

Για το Αεί Φέρειν

Κάτια – Κωνσταντίνος

 

Αθηνά Μαλαπάνη

Ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική προώθηση του βιβλίου μου, αλλά και του γενικότερου έργου μου! Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο πολιτιστικό έργο σας, το τόσο πολύτιμο σε μια εποχή που ο πολιτισμός βάλλεται και απειλείται...

Αθηνά Μαλαπανη (Φιλόλογος – Συγγραφέας) 

 

Αλεξανδρα Ψαραδελλη

"Στην αυλή του aylogyrosnews μπήκα το 2017. Τότε γνώρισα τους φιλόξενους οικοδεσπότες του και την αγάπη πάνω στην οποία στήριξαν την δημιουργία της ομάδας τους. Σήμερα η αυλή μας γιορτάζει και εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, με τον ίδιο σεβασμό, με την ίδια αγάπη το έργο της. Σας ευχαριστούμε γι' αυτά τα δέκα χρόνια προσφοράς και φιλοξενίας! Σας εύχομαι η αυλή σας να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, για να μπορεί να αγκαλιάσει πιο πολλούς φίλους, πιο πολλά έργα, πιο πολλές φωνές. Χρόνια πολλά aylogyrosnews! Εύχομαι το ταξίδι σου να είναι μακρύ και εμείς θα είμαστε συνοδοιπόροι σου!"

Αλεξανδρα Ψαραδελλη (συγγραφέας)

 

ανα ζαχάρη

Εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες, να μην έχουμε πια φόβο να αγκαλιαστούμε και να ξαναβρεθούμε και πάλι στην φιλόξενη αυλή του Αυλόγυρου, παλιοί και νέοι συγγραφείς με έργα γεμάτα έμπνευση!

Άνα Ζάχαρη (συγγραφέας)

 

Αναστασία Κορινθίου

Αγαπώ Αυλόγυρο, Παύλο και Καλλιόπη! Αγαπώ την αγάπη τους για το βιβλίο και τον δημιουργό του! Και ως συγγραφέας και ως υπεύθυνη αξιολόγησης νέων έργων και δημοσίων σχέσεων στον εκδοτικό οίκο Υδροπλάνο νιώθω τυχερή που συνεργάζομαι μαζί τους. Ευχές για Χρόνια Πολλά και πάντα δημιουργικά!!! Με αγάπη

Αναστασία Κορινθίου (Συγγραφέας- Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Αξιολόγησης των εκδόσεων Υδροπλάνο)

 

αναστασια λιαπη

Τις πιο όμορφες ιστορίες, τις πιο ξεχωριστές στιγμές τις ζήσαμε σε μια αυλή. Μια τέτοια αυλή με όμορφες ιστορίες  δημιουργήθηκε πριν δέκα χρόνια ο aylogyrosnews, μέσα του έκλεισε όλη την τέχνη και μας άφησε ελεύθερα να δημιουργούμε. Εύχομαι να συνεχίσει να τρέφει την ίδια αγάπη  για δημιουργούς  και  αναγνώστες. Χρόνια πολλά και δημιουργικά !!!

Αναστασία Λιάπη (συγγραφέας – εικονογράφος)

 

Άννα Σάγου Βακαλούδη

Εύχομαι τα 10 να γίνουν 100 και να διαχειρίζονται τη σελίδα τα εγγόνια σας.

Άννα Σάγου-Βακαλούδη (συγγραφέας)

 

Εκδόσεις Γράφημα ευχές 2021

 

 

Άννη Παπαθεοδώρου

10 χρόνια είναι πολλά, όταν προσφέρεις. Είναι πολλά για να δώσεις τόσα όμορφα και διαφορετικά πράγματα όσα το aylogyros news. 10 χρόνια είναι λίγα, όταν έχεις να προσφέρεις ακόμα περισσότερα. Είναι λίγα όταν αυτά που έχεις να δώσεις δεν τελειώνουν. Και δεν τελειώνουν γιατί έτσι είναι το aylogyros news και κυρίως αυτοί που εργάζονται γι’ αυτό. Εύχομαι τα 10 χρόνια να γίνουν 20 και 30 και αμέτρητα και οι στήλες του aylogyros news να μας συντροφεύουν με τις προτάσεις τους, τις κριτικές τους, τις συνεντεύξεις τους, την ενημέρωσή τους και πάνω απ’ όλα να μας συντροφεύουν οι άνθρωποί του με το χαμόγελό τους, το κέφι τους και την αγάπη τους! Εύχομαι στο aylogyros news και στους ανθρώπους του Χρόνια Πολλά!

Άννη Παπαθεοδώρου (συγγραφέας)

 

Αργυρώ Μουντάκη

Αγαπημένοι Παύλο και Πόπη... ο Αυλόγυρος σας μας κράτησε συντροφιά τόσα χρόνια. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Στις χαρές και τις λύπες. Η δουλειά σας πάντα καλοπροαίρετη και θετική! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα εκατοστίσετε!!! Οικογενειακή και επαγγελματική ευτυχία και ευημερία! 

Η φίλη σας, Αργυρώ Μουντάκη (συγγραφέας – εκπαιδευτικός)

 

Βουζουνεράκη Μαρία

Για την επέτειο των δέκα σας χρόνων, είμαι σίγουρη πως θα λάβετε ένα σωρό ξεχωριστές ευχές όπως και η παρουσία σας στο χώρο. Σίγουρα οι ημέρες που διανύουμε καθώς και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής μας έρχονται να επιβεβαιώσουν τη δική μου ευχή που δεν είναι καν πρωτότυπη! Υγεία θα ευχηθώ! Υγεία σωματική και ψυχική σαν το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου. Να είστε πάντα καλά και δυνατοί για να μπορέσουμε παρέα να δημιουργήσουμε πολλές πολλές ιδιαίτερες στιγμές ακόμα. Χρόνια σας Πολλά

Βουζουνεράκη Μαρία (συγγραφέας)

 

γιωργος αραπογλου

Πριν από περίπου τρία χρόνια ήταν που πέρασα για πρώτη φορά την είσοδο αυτής της πολύ όμορφης «αυλής». Μια ανοικτή παρέα, γεμάτη ευωδιαστές ειδήσεις, ωραίους ανθρώπους, έμπνευση, δημιουργία και χαμόγελο. Ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να ξεφεύγουμε από τα όσα μας ταλαιπωρούν γύρω μας και, πολλές φορές, μέσα μας. Μέσα σε αυτή την αυλή ξεναγήθηκα, φιλοξενήθηκαν οι σκέψεις μου, συνάντησα εξαιρετικούς ανθρώπους από πολλούς χώρους και γνώρισα καλύτερα τους ίδιους και το έργο τους, γέλασα με ευφάνταστες ιστορίες, συγκινήθηκα, ταξίδεψα. Ενημερώθηκα για ωραίες προσπάθειες, διάβασα για βιβλία που έβαλα στις λίστες μου, συνομίλησα με προσωπικότητες που δεν θα είχα φανταστεί ότι θα τις πλησίαζα. Δέκα χρόνια από το πρώτο… κέρασμα στην αυλή σας. Είναι μια καλή αρχή. Με την αγάπη, την ενέργεια και τις όμορφες ιδέες σας, είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν πολλά ακόμα. Το εύχομαι από την καρδιά μου και ανυπομονώ. Με την ευχή σύντομα να ανταμώσουμε κι από κοντά και να γεμίσει η «αυλή» χαμόγελα και ανοικτές καρδιές. Χρόνια καλά!

Γιώργος Αράπογλου (Δημοσιογράφος-Συγγραφέας)

 

Γιωργος Ηλιοπουλος 2020 2

Εύχομαι όλα τα καλά και πολλά πολλά χρόνια στο  aylogyrosnews! Να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε και να μας ψυχαγωγείτε με το μοναδικό σας τρόπο!  

Γιώργος Ηλιόπουλος (ηθοποιός)

 

γιωργος μπουμπουσης

 

παπαδημ

Εύχομαι ολόψυχα στον υπέροχο αυλόγυρο που με τόση αγάπη δημιουργήσατε, πολλά πολλά ακόμη χρόνια γιορτής και μαγείας. Να έχετε υγεία και δύναμη

Γιώτα Παπαδημακοπούλου (συγγραφέας)

 

psaxoulia

Εύχομαι ολόψυχα στο "Aylogyrosnews", τα δέκα αυτά χρόνια της σημαντικής παρουσίας του στο χώρο, να είναι η αρχή μόνο ενός μακρινού, συναρπαστικού ταξιδιού ενημέρωσης και έγκυρης πληροφόρησης όσον αφορά τα βιβλία, τη λογοτεχνία και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Γιατί ότι ακούγεται πρέπει να κουβεντιάζεται...

Γωγώ Ψαχουλια (συγγραφέας)

 

δεσποινα

Αυλογυριστρούληδες χρόνια σας πολλά, πολλά και γλαφυρά, ζεστά και λαμπερά, με έμπνευση δημιουργίας και στόχους επιτυχίας. Με πολύ αγάπη

Αϊβατζίδου Δέσποινα (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ηρακλείου Αττικής)

 

δημητρα ιωαννου

Χρόνια πολλά στο αγαπημένο Aylogyrosnews, που τόσα χρόνια στηρίζει το βιβλίο και το δημιουργό του! Εύχομαι να είστε γεροί και να συνεχίσετε να είστε κοντά μας για πολλά πολλά χρόνια με το ίδιο μεράκι, την ίδια δημιουργικότητα, την ίδια ποιότητα, τα ίδια χαμόγελα! Παύλο και Καλλιόπη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Δήμητρα Ιωάννου (συγγραφέας)

 

διονυσης λειμονης

Χρόνια πολλά με την αυλή σας πάντα ανοιχτή γεμάτη μυρωδάτες αναγνώσεις και βιβλιοφιλικα ανταμώματα

Διονύσης Λεϊμονής (συγγραφέας- εκπαιδευτικός)

 

Έλενα Χουσνή

Δέκα χρόνια η φιλόξενη «αυλή» σας μας τρατάρει ζεστασιά, ενημέρωση και αγάπη για το βιβλίο. Σ` αυτή την αυλή έχουμε όλοι μας να μετρήσουμε στιγμές όμορφες που τις κρατούμε με αγάπη και την βεβαιότητα ότι θα συνεχίσετε να το κάνετε. Να `ναι κάθε χρόνος μια όμορφη περιπέτεια για εσάς και όσους σας αγαπούμε.

Έλενα Χουσνή (δημοσιογράφος- συγγραφέας)

 

ελενη πολυματιδου

Χρόνια σας πολλά και η αυλή σας να είναι πάντα ανοιχτή και φιλόξενη! Πάντα με χαμόγελο...

Ελένη Πολυματίδου (συγγραφέας)

 

ελενη τερκεσιδου

Σας εύχομαι να συνεχίσετε την επιτυχημένη πορεία σας με πίστη σε αυτό που κάνετε, γεμάτοι δύναμη, κέφι και αισιοδοξία προσφέροντας σε συγγραφείς και αναγνώστες την πλούσια εμπειρία σας. Είναι σημαντικό, πως στην πορεία αυτή τιμάτε τους συγγραφείς και λειτουργείτε με αγάπη και σεβασμό για το βιβλίο και για όλες τις μορφές τέχνης. Σας ευχαριστούμε που όλα αυτά τα χρόνια προχωράτε με ευγένεια και ήθος στον δύσκολο δρόμο που επιλέξατε! Καλή συνέχεια στο όμορφο και δημιουργικό ταξίδι σας.

Ελένη Τερκεσίδου (συγγραφέας)

 

δημητρα παπαναστασοπουλου

Ετούτος ο φιλόξενος Αυλόγυρος άνοιξε για μένα τις πόρτες του με αγάπη και φωτεινά χαμόγελα. Ένιωσα καλοδεχούμενη, φίλη, από την αρχή. Στέλνω τις καλύτερες ευχές μου στους αγαπημένους της ιδιοκτήτες, την Καλλιόπη και τον Παύλο. Ο αυλόγυρος πάντα ν' ανθίζει, πάντα να μοσχοβολά, πάντα να είναι ανοιχτός σε όλους.

Δήμητρα Παπαναστασοπούλου (Συγγραφέας)

 

Δέκα χρόνια aylogyrosnews… Δέκα χρόνια από τότε που η πόρτα της φιλόξενης αυλής σας άνοιξε για πρώτη φορά… Εύχομαι να μένει πάντα ανοιχτή, με την ίδια αγάπη και την ίδια ζεστασιά που δείχνετε σε όποιον διαβαίνει το κατώφλι της. Να είναι η αυλή σας γεμάτη κόσμο, γιατί… πώς να το κάνουμε; Ό,τι ακούγεται, πρέπει να κουβεντιάζεται! Χρόνια πολλά, αγαπημένε αυλόγυρε!

Ελευθερία Μεταξά (συγγραφέας)

 

εκδ.μιν

 

evi gerokosta

Μια αυλή. Μια αυλή αλλιώτικη. Μια αυλή γεμάτη δέντρα με ιστορίες κρεμασμένες στα κλαδιά τους, λουλούδια με μυρωδιά χαρτιού, πουλιά που κουβαλούν στα φτερά τους τα νέα του κόσμου. Να τη φροντίζετε, να τη δροσίζετε, να τη χαίρεστε και να την κανακεύετε την αυλή σας, σαν μωρό, για χρόνια πολλά κι ακόμα περισσότερα…

Εύη Γεροκώστα (συγγραφέας)

 

ευριδικη σιγαλού

Πέρασα και γώ από την αυλή σας!!! Με καλοδεχτήκατε και η φιλοξενία σας ήταν άψογη 🌹Χρόνια σας πολλά πολλά 🎂 Συγχαρητήρια για το έργο σας

Ευρυδίκη Σιγαλού (συγγραφέας)

 

ΤΕΡΖΑΚΗ

Δέκα υπέροχα  χρόνια με την παρέα, την ενημέρωση, την ψυχαγωγία, την γνωριμία με νέους καλλιτέχνες κάθε χώρου, ευχαριστούμε Aylogyrosnews  και εύχομαι χρόνια πολλά και καλά και να συνεχίσετε παιδιά μου την φανταστική δουλειά σας, φιλιά  Καλλιόπη και Παύλο

Ευτυχία Τερζάκη (ηθοποιός)

 

Ζωή Μασούρα

Πάντα επιτυχίες!

Ζωή Mασούρα-Τριανταφυλλίδη (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων εκδόσεων Φίλντισι)

 

θανασης κουρλμπάς

Πολλά-πολλά χρόνια μπροστά σας με επιτυχίες.

Θανάσης Κουρλαμπάς (ηθοποιός)

 

κουκουβινου

«Είναι τόσο αισιόδοξο που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς υπάρχουν άνθρωποι που με το προσωπικό τους μεράκι στηρίζουν τους συγγραφείς και το βιβλίο! Στην Καλλιόπη Γραμμένου, στον Παύλο Ανδριά και στον φιλόξενο Aylogyrosnews εύχομαι πάντα στη φιλόξενη «αυλή» τους, να ανθίζουν τα λόγια και οι σκέψεις των συγγραφέων! Καλή και δημιουργική συνέχεια και του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί!

Μαρία Κουκουβίνου (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων εκδόσεων Κάκτος)

 

Ιωάννα kyritsh

Αγαπητοί μου φίλοι, εύχομαι ο φιλόξενος “Αυλόγυρός σας” να είναι πάντα γεμάτος με πνεύμα, τέχνη, βιβλία κι εσείς πάντα γεμάτοι με πρωτότυπες ιδέες, αγάπη, χαρά και δημιουργία. Καλή συνέχεια στο ταξίδι σας

Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη (συγγραφέας)

 

 Ioanna mastoraki thanasis Saltas

Δέκα χρόνια συντροφιά στην φιλόξενη αυλή σας,  ξεφυλλίζουμε άρθρα που σαν λουλούδια ευωδιαστά  στολίζουν τις μέρες μας. Μια  αγκαλιά ανοιχτή  για τους ανθρώπους της τέχνης και του πνεύματος,  μια καλλιτεχνική αγκαλιά που μας σηκώνει ψηλά, σαν αεράκι δροσερό, και  φωτίζει  τα τοπία της ψυχής μας. Συνεντεύξεις, λευκώματα, διηγήματα, ποιήματα ανθίζουν στον αυλόγυρο σας και ομορφαίνουν την ζωή μας. Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλοπόρευτα  ταξίδια  στην μαγική αυλή σας, είθε  ολάνθιστοι δρόμοι με  μυριάδες καλλιτεχνικά αρώματα να συνεχίζουν να  ευωδιάζουν στον όμορφο κήπο σας…  

Ιωάννα Μαστοράκη - Θανάσης Σάλτας (Συγγραφείς –Σκηνοθέτες)

 

Καρακατσάνης Μάριος

10 χρόνια συνεχούς έμπνευσης αλλά και άμεσης συμπαράστασης προς όλους τους συγγραφείς. 10 χρόνια ανελλιπής ενημέρωσης προς το Ελληνικό αναγνωστικό κοινό. 10 χρόνια που η αυλή της καρδιάς μας, άνοιξε απλόχερα τις πόρτες της και μας καλωσόρισε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα έχετε προσφέρει στον χώρο αυτό, που ομολογουμένως πάσχει από αξιόπιστες και αντικειμενικές αναφορές όπως ακριβώς χαρακτηρίζει το έργο της Καλλιόπης και του Παύλου. Εύχομαι ολόψυχα η αυλή αυτή, να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, μα κυρίως να ανταμώσουμε όλοι μαζί γιορτάζοντας ακόμα περισσότερα χρόνια επιτυχίας. Να είστε πάντα καλά!            

Καρακατσάνης Μάριος «ΚαρΜα» (συγγραφέας)

 

 Κατερινα παπαποστόλου

Όταν η αγάπη για κάτι οδηγεί τότε όλα μα όλα γίνονται αληθινά και γεννιούνται καθημερινά θαύματα! Και εσείς στον aylogyrosnews αποδεικνύετε συνεχώς τη στήριξη σας σε κάθε έκφανση της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου. Εύχομαι από καρδιάς άλλα και άλλα και άλλα τόσα χρόνια ουσιαστικής και αληθινής ενημέρωσης αλλά και επαφής με τον Πολιτισμό και τις Τέχνες. Να είστε υγιείς και πάντα τόσο χαμογελαστοί να φωτίζετε τις μέρες μας σε έναν κόσμο που ολοένα πια αλλάζει! Χρόνια σας πολλά!

Κατερίνα Παπαποστόλου (Εκπαιδευτικός, Εκπαιδεύτρια σκύλων, Συγγραφέας και Δημιουργός Ζω.Ε.Σ.)

 

κατερινα τζαβαρα

Πάντα οι αυλές των ελληνικών σπιτιών ήταν σημείο αναφοράς στην ιστορία της λαογραφίας και του πολιτισμού κάθε τόπου. Εκεί, από στόμα σε στόμα, ακούγονταν όλα τα νέα της περιοχής και οι πιο αληθινές ιστορίες των ανθρώπων. Είναι χαρά μας που πριν 10 χρόνια δημιουργήθηκε και συνεχίζει να μεταφέρει ιστορίες τέχνης και πολιτισμού η δική μας σύγχρονη αυλή, ο διαδικτυακός τόπος συνάντησης Aylogyros news! Εύχομαι από καρδιάς να συνεχίζετε με υγεία και δημιουργική διάθεση να φιλοξενείτε στην αυλή σας τα πιο ενδιαφέροντα και ξεχωριστά νέα των ανθρώπων που δημιουργούν και αλλάζουν με τη ματιά τους τον κόσμο. Στα επόμενα 10, κι άλλα 10, και πολλά 10 καλύτερα χρόνια σε όλη την συντακτική ομάδα!

Κατερίνα Τζαβάρα (Εκπαιδευτικός – Συγγραφέας)

 

Κέλλη Κρητικού

Σας εύχομαι από καρδιάς να συνεχίζετε να στηρίζετε και να προβάλλετε το βιβλίο με αγάπη, σεβασμό και καθαρή ματιά. Πάντα επιτυχίες και πάντα δημιουργικοί με νέες ιδέες!

Κέλλη Κρητικού (βιβλιοκριτικός  - BookZone App)

 

κλαιρη θεοδωρου

Δέκα χρόνια λοιπόν! Δέκα χρόνια στην πιο φιλόξενη αυλή της λογοτεχνίας, στον Αυλόγυρο, που όλοι  έχουμε ταυτίσει με την αγάπη μας για τα βιβλία και τον κόσμο που σχετίζεται με αυτά. Ευχαριστούμε για όσα απλόχερα μας προσφέρετε και εύχομαι ολόψυχα τα επόμενα γενέθλια να τα γιορτάσουμε όλοι μαζί από κοντά! Χρόνια πολλά!

Κλαίρη Θεοδώρου (συγγραφέας)

 

ΝΙΚΟΛ

Χρόνια πολλά και καλά στον Αυλόγυρο και στους οικοδεσπότες της όμορφης αυτής "αυλής", Καλλιόπη και Παύλο! Ευχή μας από την A PRIORI, να συνεχίσετε με όρεξη, μεράκι και αγάπη την πολύτιμη στήριξή σας στον πολιτισμό και τις τέχνες για δέκα χρόνια ακόμα... κι άλλα τόσα!

Κωνσταντίνα Νικολαΐδη (A PRIORI http://www.a-priori.gr)

 

Κωνσταντίνα Σιλεβρή

Εύχομαι από καρδιάς χρόνια πολλά φωτεινά ελεύθερα δημιουργικά. Η υπέροχη δράση σας να συνεχίσει να μας στηρίζει και να μας δίνει ανάσες πολιτισμού και ενημέρωσης

Κωνσταντίνα Σιλεβρή (ηθοποιός)

 

Μπάζας

Στην όμορη αυλή του “aylogyros news”, που τόσα όμορφα συμβαίνουν εδώ και 10 χρόνια! Όμορφοι άνθρωποι σε όμορφες συναντήσεις, νέα, ειδήσεις και πολλά πολλά άλλα! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και αυτή η αυλή να συνεχίζει να είναι τόσο «μυρωδάτη», γεμάτη με συναισθήματα και την κατάθεση ψυχής της Καλλιόπης και του Παύλου.

Κωνσταντίνος Μπάζας (ηθοποιός)

 

Λίνα Μουσιώνη

Εύχομαι να γεμίζει πάντα η ξεχωριστή «αυλή» σας με πολλές μοσχοβολιές και χρώματα. Καλή συνέχεια με όμορφα βιβλία, απολαυστικές συνεντεύξεις και ποιοτική ενημέρωση. Χρόνια Πολλά!

Λίνα Μουσιώνη (συγγραφέας)

 

καρνεσης

10 χρόνια αυλόγυρος! χρόνια πολλά γεμάτα υγειά και δημιουργία. Καλλιόπη και Παύλο να είστε πάντα υγιείς και δημιουργικοί, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να συνεχίσετε με την ίδια ζεστασιά δύναμη και ορμή το δημιουργικό σας έργο. Θερμά συγχαρητήρια!

ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΝΕΣΗΣ (συγγραφέας)

 

ΜΑΝΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ 2

"Θερμότατα συγχαρητήρια στο δημιουργό και τους λειτουργούς του Αυλόγυρου για 10 συναπτά χρόνια δημοσιογραφικής προσφοράς στο χώρο των Τεχνών και της ενημέρωσης με σεβασμό, συνέπεια και εξαιρετική αισθητική άποψη. Εύχομαι στον Aylogyro Νews και τους ανθρώπους του να συνεχίσουν με το ίδιο όραμα τη δημιουργική και επιτυχημένη πορεία τους και στα επόμενα 100 χρόνια."

Μάνια Βλαχογιάννη (Σοπράνο crossover - Μουσικός – Λογοτέχνης)

 

Νικος Γιαννόπυλος και Κριστιν Μεναρ

 

Γαβριελατου1

Χρόνια πολλά, χρόνια πολλά και δημιουργικά στον Αυλόγυρο της καρδιάς μας. Εύχομαι να συνεχίσετε αυτή την δημιουργική πορεία τόσα και άλλα τόσα χρόνια.

Μαρία Γαβριελάτου (συγγραφέας)

 

ΜΑΡΙΑ ΛΟΙΖΙΔΟΥ

Στου αυλόγυρου τη χώρα

γίνονται θαύματα πολλά!

Στις σελίδες των βιβλίων

ξεδιπλώνονται πανιά

και κινούμε για ταξίδια

ονειρεμένα, αλαργινά.

Κάθε γωνιά του κι ένας τόπος

με μια σκάλα γυριστή

ανεβαίνοντας στις λέξεις

ιστορίες πολλές θα βρεις.

Σήμερα στη γενέθλιο μέρα

όλα είναι γιορτινά

και μια ευχή στους ουρανούς πετάει

«Χρόνια πολλά και φωτεινά!»

Με αγάπη

Μαρία Λοϊζίδου (συγγραφέας)

 

Μαρία Παναγοπούλου

Κάθε φορά που διαβάζω το όνομα με το οποίο βαφτίσατε την "αυλή" σας, 10 χρόνια πριν,  ζωντανεύει στο νου μου μία εικόνα από το ποίημα "Τρύγος" του Γιάννη Ρίτσου:

"Άσπρα σπίτια, κάτασπρα, τα βερικοκιά τα κεραμίδια, γαλανά παραθυρόφυλλα, τ᾿ άλογα τα κανελιά μες στον αυλόγυρο..."

Καλλιόπη & Παύλο, εύχομαι ολόκαρδα να συνεχίσετε αδιάκοπα να "καλλιεργείτε" ήθος και πολιτισμό  και να μας δίνετε τη χαρά του ευλογημένου "τρύγου" για πολλά πολλά χρόνια.

Μαρία Παναγοπούλου (δημοσιογράφος- συγγραφέας)

 

cropped cropped 1111

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο ευχαριστούν θερμά την ομάδα του aylogyrosnews για τη συνεργασία τους.

Καλλιόπη & Παύλο, ευχόμαστε από καρδιάς να συνεχίσετε το έργο σας με την ίδια αγάπη που το περιβάλλατε μέχρι τώρα. Χρόνια πολλά!

 Εκδόσεις Μεταίχμιο

 

νατασα

Δέκα χρόνια Αυλόγυρος, δηλαδή δέκα χρόνια ζεστής φιλοξενίας και μιας μεγάλης αγκαλιάς, έτοιμης να μας καλωσορίσει στην πάντα φιλόξενη αυλή του. Συνεχίστε έτσι, ο κόσμος του βιβλίου έχει ανάγκη από ανθρώπους που τον αγαπούν ειλικρινά και ανιδιοτελώς! Χρόνια πολλά, Αυλόγυρε!

Νατάσα Γκουτζικίδου (συγγραφέας)

 

Νατάσσα Καραμανλή

Γενέθλια,  η αρχή του άθλου. Για το «aylogyrosnews»  αυτός ο άθλος κλείνει μια δεκαετία προσφοράς για κάθε αναγνώστη, βιβλιόφιλο  και όχι μόνο. Χρόνια πολλά, λοιπόν, με πολλές δημιουργικές δεκαετίες. Με ανθρώπους και λέξεις χάδια, με βιβλία ταξίδια, με καλές ειδήσεις και στιβαρές συνεντεύξεις. Με αστείρευτη λαχτάρα για κάθε επόμενο άθλο που περιμένει να πραγματωθεί. Με την ίδια ευαισθησία, ακεραιότητα και πάθος εύχομαι στους ανθρώπους του  «aylogyrosnews» να συνεχίσουν τη διαδρομή τους στα δαιδαλώδη μονοπάτια της ειδησεογραφίας. Θα είμαστε δίπλα τους, γιατί έχουν κερδίσει τις καρδιές μας.

Νατάσσα Καραμανλή (συγγραφέας)

 

νικος μιχαλοπουλος

«Τους δρόμους, που δεν είναι ήδη ανοιχτοί για μας, τους ανοίγουμε μόνοι μας και τους αφήνουμε ανοιχτούς για όσους ακολουθούν και θέλουν να τους περπατήσουν. Πριν 10 χρόνια λοιπόν ανοίξατε τον δικό σας δρόμο. Εύχομαι να είσαστε πάντα δυνατοί να τον κρατάτε ανοιχτό και να τον μεγαλώνετε, κάνοντάς τον μια μεγάλη λεωφόρο. Οι προκλήσεις των τελευταίων δύο χρόνων είναι άλλη μια ευκαιρία να φτάσουμε πιο κοντά στη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας και ίσως δεν ξέρουμε. Προκλήσεις που μας κράτησαν μακριά τον έναν από τον άλλον, αλλά χάρη σε αυλόγυρους σαν τον δικό σας, κοντά. Και αυτό είναι σημαντικό και σας ευχαριστούμε για αυτό. Συνεχίστε δυνατά για πολλές ακόμα δεκαετίες.»

Νίκος Μιχαλόπουλος - ''Ονειρεύομαι  Θέλω  Μπορώ'' (Συγγραφέας – Πρωταθλητής-Εκπαιδευτικός – Ακτιβιστής)

 

Πέγκυ Φούρκα

Χρόνια πολλα στον ξεχωριστό μας «αυλόγυρο»! Αγαπημένοι μας Καλλιόπη και Παύλο εύχομαι απο καρδιάς να συνεχίσετε με το ίδιο μεράκι, την ίδια αγάπη και δημιουργική διάθεση το τόσο αξιόλογο έργο σας!!! Σας ευχαριστούμε για όσα προσφέρετε στον υπέροχο χώρο του βιβλίου!

Πέγκυ Φούρκα (συγγραφέας –εικονογράφος)

 

Σμαραγδή Μητροπούλου

Χρόνια πολλά στον δικό μας αυλόγυρο, εκεί που ανθίζουν οι βουκαμβίλιες της καρδιάς μας. Ευχαριστούμε για όλα.

Σμαραγδή Μητροπούλου (εκπαιδευτικός- συγγραφέας)

 

σονια σαουλιδου

Εύχομαι ολόψυχα στον υπέροχο αυλόγυρο που με τόση αγάπη δημιουργήσατε, πολλά πολλά ακόμη χρόνια γιορτής και μαγείας. Να έχετε υγεία και δύναμη

Σόνια Σαουλίδου (συγγραφέας)

 

Σπύρος Θεοδώσης

Ο Αυλόγυρος είναι το σαιτ που με συνέπεια όλα αυτά τα χρονιά υπηρετεί τα πολιτιστικά δρόμενα . Ο κόσμος σας έχει ξεχωρίσει και αυτό φαίνεται από την  ανταπόκριση και τις αναγνώσεις που έχει το site !! Σήμερα κλείνεται 10 χρόνια!! Εύχομαι χρονιά πολλά και καλά για τα γενέθλια σας να τα εκατοστίσετε και να είστε πάντα ΠΑΡΩΝ!! Να συνεχίσετε να έχετε δύναμη να το υπηρετείτε με την ίδια αγάπη και αφοσίωση!!

Σπύρος Θεοδώσης (ηθοποιός)

 

ΣΤΕΛΙΟΣ

Το να στηρίζεις τον πολιτισμό δεν είναι λίγο. Όταν μάλιστα κλείνεις και μία δεκαετία σ’ αυτόν τον ιερό σκοπό τότε σου αξίζουν πολλά μπράβο. Παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον την προσπάθειά σας να διαφυλάξετε Και να αναδείξετε με σοβαρότητα. Έργα και ανθρώπους πολιτισμού αυτής της χώρας. Η τέχνη έχει ανάγκη όσο ποτέ στυλοβάτες. Χρειάζεται συντονισμένη προσπάθεια, υπομονή και δύναμη Για να ξεπεράσουμε τα δεινά που άφησε αυτός ο πόλεμος και να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Προσωπικά σας ευχαριστώ για τις φορές που φιλοξενήσατε τις σκέψεις, τις ιδέες, αλλά  και τις δράσεις της συναισθηματικής διαλεκτικής (Της μεθόδου που διδάσκω). Εύχομαι για πολλά πολλά ακόμα χρόνια ο αυλόγυρος να συνεχίσει να διαθέτει αυτό το φάρο πολιτισμού στο κέντρο του !

Στέλιος Καλαθάς (ηθοποιός- σκηνοθέτης)

 

στελστυλ

Δέκα χρόνια με τον Αυλόγυρο. Μια σελίδα για όλους τους συγγραφείς και τους αναγνώστες. Εύχομαι με όλη μου την αγάπη να συνεχίσει κι άλλα πολλά πολλά, πολλά χρόνια.!!!

Στέλιος Στυλιανού (συγγραφέας- σκηνοθέτης)

 

Τανια θεοδωσιου

Πολλές ευχές κι από μένα για ακόμα περισσότερα Χρόνια Δημιουργίας κι έμπνευσης!

Τάνια Θεοδοσίου (συγγραφέας)

 

τζίνα Ψάρρη

«Χίλιες ευχές, για να είναι η ολάνθιστη αυλή σας πάντα στρωμένη με τραπέζια γιορτινά, λαμπερά χαμόγελα και ενδιαφέρουσες κουβέντες, για πολλά-πολλά ακόμα χρόνια!» Φιλικά

Τζίνα Ψάρρη (συγγραφέας)

 

τζιτζικάκης

Ένα ευχαριστώ από εμάς που γράφουμε, είναι λίγο για τα δέκα χρόνια του Αυλόγυρου. Συνεχίστε να είστε εδώ και άλλα δέκα (είκοσι, τριάντα, και βάλε!) και να σας αγαπάμε μαζί με δεκάδες βιβλία, χιλιάδες άρθρα, υψηλό πολιτισμό και κουλτούρα. Στέλνω ευχές, φως, και την αγάπη μου στον Αυλόγυρο και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για όσα προσφέρει

Γεώργιος Ελ. Τζιτζικάκης  (συγγραφέας)

 

Φραντζέσκα Αλεξοπούλου Πετράκη

10 χρόνια aylogyrosnews…

Σας στέλνω τις θερμότερες ευχές μου για τα 10 όμορφα χρόνια που είσασταν κοντά μας, με πρόσωπα και γεγονότα που παρουσιάζατε με τον δικό σας, μοναδικό τρόπο. Με μυστικό συστατικό την αγάπη που είχατε μεταξύ σας! Έτσι, σας εύχομαι, άπειρα ακόμα, τέτοια χρόνια αγάπης και να οδηγείτε τον Αυλόγυρο όλο και πιο ψηλά! Κι εμείς να σας ακολουθούμε πιστά και να σας καμαρώνουμε! Καλλιόπη και Παύλο χρόνια πολλά στον Αυλόγυρό σας !

Φραντζέσκα Αλεξοπούλου Πετράκη (συγγραφέας)

 

Χαρά Ανδρεΐδου

Χρόνια σας Πολλά, Παύλο, Πόπη και Αυλόγυρε! Ευχαριστώ θερμά για τη δράση σας αυτά τα δέκα χρόνια και σας εύχομαι ολόψυχα άλλα δέκα κι άλλα δέκα κι άλλα δέκα, όλα με χαρά και δημιουργικότητα!

Χαρά Ανδρεΐδου (συγγραφέας)

 

Χαρά Μαρκατζίνου

Η αυλή σας να μοσχοβολά από αγάπη και δημιουργία. Να είστε έμπνευση για τους αναγνώστες, γνώση, η πιο καλή παρέα. Ο αυλόγυρος να σημειώνει ανοδική πορεία οι λέξεις, οι εικόνες σας να γίνονται αφορμή για συναισθήματα ωραία❤ Σας εύχομαι τα καλύτερα και μόνο

Χαρά Μαρκατζίνου (συγγραφέας)

 

103676697 280779326635056 2286577486922503265 n

Εύχομαι στον "Αυλόγυρο" να τα εκατοστίσει! Να συνεχίσει το όμορφο έργο του, να αυξήσει και άλλο το αναγνωστικό του κοινό και να έχει πολλές, πολλές επιτυχίες.

Χριστίνα Γκόλια (τραγουδίστρια)

 

χριστινα παγκαλη

Τα δέκατα γενέθλια σας από μόνα τους αποδεικνύουν την επιτυχία σας! Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε ακούραστα και με το ίδιο πάθος να μας κρατάτε συντροφιά για πολλά-πολλά χρόνια ακόμα.

Χριστίνα Πάγκαλη (ηθοποιός)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35